Kedvenceink minden mennyiségben

Te is szereted az állatokat? A kutyák állnak a legközelebb a szívedhez, vagy az édesen doromboló cicuskák? A lovakat csodálod? Vagy minden állatot imádsz? Nehéz lesz így a választás… Nem tudsz választani…? De hiszen nem is kell!

A Cardex 2021-es asztali naptárában mindenféle cuki állatot megtalálsz, minden héten másik aranyos állatot ábrázoló képpel kezdheted a hetet. Nyuszik, kiscsibék, hörcsögök.. itt minden házi kedvenc helyet kapott! Praktikus asztali naptárunk mindig kéznél van, ha fel kell jegyezned valamit!

2021-es fali naptárainkban idén is külön kiadást szenteltünk a legnépszerűbb kedvenceknek. Akár a lovak, akár a  macskák vagy a kutyák rabolták el a szívedet, mindegyiket megtalálod fali naptáraink választékában. A 12 hónap képeit egyenként megtaláljátok a naptárak hátoldalán.

Naptárainkat keressétek az Auchan, az Interspar és Spar, a Müller, a Pirex és a Pátria üzleteiben, valamint online a Kreatívjáték webshopjában:

https://www.kreativjatek.hu/kereses?search_keywords=cardex%20naptár&fbclid=IwAR325Lnwi5D0C8n_yC07CCwvSOGI-Q6QpeP1ltut5x5DeI6qLvyPymP_emQ

 

 

 

Share