Főzzünk valami finomat, 2021-ben is!

Imádsz új ételeket kipróbálni és meglepni vele a családodat, vagy a barátaidat? Ajándékot keresel valakinek, aki szeret sütni-főzni? 2021-es falinaptár kollekciónkban kétféle megfőzhető, megsüthető témát is találsz. A konyhában kiakasztva pedig mindig szem előtt lehet a praktikus falinaptár, ahova beírhatod a programjaidat.

Minden háziasszony tudja, hogy milyen nehéz olyan ételeket a család asztalára varázsolni, amik nem csak finomak, de egészségesek is. 2021-es Egészséges Ételek falinaptárunkkal ehhez szerettünk volna ötleteket adni. Minden hónapra jut egy vitalizáló recept, amivel hozzájárulhatsz szeretteid egészségéhez és fittségéhez.

Többek között olyan különlegességeket is megfőzhetsz, mint a sajtos-gombás-cukkinis frittata vagy a zöldséges casserole. Minden hónaphoz tartozik egy ételrecept, fotóval és részletes elkészítési leírással.

Naptárainkat keressétek az Auchan, az Interspar és Spar, a Müller, a Pirex és a Pátria üzleteiben, valamint online a Kreatívjáték webshopjában:

https://www.kreativjatek.hu/kereses?search_keywords=cardex%20naptár&fbclid=IwAR325Lnwi5D0C8n_yC07CCwvSOGI-Q6QpeP1ltut5x5DeI6qLvyPymP_emQ

Másoljátok be a fenti linket a böngészőtökben, vagy a főoldalunkon kattintsatok a “2021-es Naptár vásárlás – katt ide!” feliratra, és máris kiválaszthatjátok a nektek legjobban tetsző naptárunkat.

Share