LAP SZERKESZTÉSE

A weboldalon megjelenő mintalapokba feltöltött fotók csak illusztrációk, a saját képeidet ezeknek a helyére töltheted fel. Az illusztrációként használt fotók nem kerülnek bele a nyomtatandó lapba.

Hogyan lesznek jó minőségűek a kinyomtatott fényképeim?

FÉNY:

  • Javasoljuk, hogy olyan képet használj, amelyen sok a fény, és megfelelően vannak megvilágítva a személyek, tárgyak.
  • Tanácsoljuk, hogy mindig használd a fényképezőgép vakuját, mert a gyengén vagy a hátulról megvilágított tárgyak sötétek lesznek a nyomtatásban.

FELBONTÁS:

  • Ellenőrizd a fénykép felbontását és elrendezését az üdvözlőlap előnézetében, hogy a kinyomtatott lap megfelelően jelenjen meg. Ha a fénykép még mindig sötétnek tűnik a képernyőn, érdemes fényképszerkesztő szoftvert használni a fényerő beállításához. Ne feledd, hogy a képernyő különböző szín- vagy fényerő-beállításokkal rendelkezhet, mint a többi eszköz. Ezen kívül egy papíron tintával készült nyomat látványa eltérő egy fényt kibocsájtó képernyőn megjelenő fénykép látványától. E tényezők miatt a kinyomtatott üdvözlőlap eltérhet a vártnál.

Rendelhetek online üdvözlőlapot fénykép feltöltése nélkül?

Nem mindegyik üdvözlőlapunkhoz szükséges fénykép feltöltése. Az üdvözlőlap kiválasztásánál sok olyan lapot találsz, amelyekhez nem kell fotót feltölteni, de egyedi szövegezéssel testreszabhatóak. Ha a kiválasztott üdvözlőlaphoz szükséges fényképet feltölteni, akkor ez nem hagyható el. Ellenkező esetben megrendelésedet nem tudjuk teljesíteni.

RENDELÉS

Maximum hány üdvözlőlapot rendelhetek egyszerre?

Bármennyi üdvözlőlapot rendelhet. Ha azonban több mint 500 üdvözlőlap megrendelését tervezi, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi árajánlatot adjunk.

 

Hogyan tudom visszaküldeni a terméket?

Ha nem elégedett a megrendelt üdvözlőlap minőségével, kérjük, értesítsen minket a vásárlás dátumától számított 90 napon belül. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, mielőtt visszaküldené a terméket. Adja meg a vásárlás számát és a visszaküldés okát.
Kapcsolat

Fontos, hogy aktuális, érvényes e-mail címet adjon meg, amikor elküldi megrendelését, hogy szükség esetén kapcsolatba tudjunk lépni önnel a megrendelése miatt.

Fizetés

Hogyan fizethetek rendelésemért?

A Cardexpress az OTP Simply Pay fizetési rendszerrel működik együtt, amely az alábbi bankkártyákat fogadja el:
Kapok visszaigazolást a vásárlásról?

Miután elküldted megrendelést és a fizetés sikeres volt, küldünk egy visszaigazoló e-mailt a regisztrációnál vagy a számlázásnál megadott e-mail címre.

 

Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal?
Ha kérdésed van, vagy nem vagy elégedett a rendeléseddel, kérjük, küldj nekünk egy e-mailt a … címre, vagy hívd az ügyfélszolgálatot…

Szállítás

Mennyi a szállítási határidő?

A hétfő 0 órától péntek reggel 7 óráig megrendelt üdvözlőlapokat 24 óra alatt elkészítjük és elsőbbségi feladással postára adjuk. A kézbesítési időkről érdeklődj a Magyar Posta kézbesítési feltételei között.

A hétvégén vagy ünnepnap leadott rendeléseket a következő munkanap gyártjuk és postázzuk.

FIGYELEM! A nagyobb ünnepek előtti időszakban (pl .: Karácsony, Valentin-nap, Anyák napja) több napot vehet igénybe az üdvözlőlapok szállítása.

Milyen szállítási lehetőségek vannak?
Három lehetőséged van az üdvözlőlapok elküldésére:

  • az üdvözlőlapot közvetlenül a címzettnek
  • vagy saját magadnak küldheted a Magyar Posta elsőbbségi szolgáltatásával,
  • személyesen is átveheted a CardexEurópa Kft.-nél.

Ha szeretnéd, hogy a címzettnek küldjük a lapot, akkor megcímezve, felbélyegezve postára adjuk. Ha saját címre kéred a küldemény postázását, akkor megkapod az üdvözlőlapokat bélyeg nélküli borítékkal együtt.
Mennyibe kerül a címzett részére elküldeni az üdvözlőlapot?

Ha a “Küldés a címzettnek” lehetőséget választod, akkor csak az üdvözlőlap és a bélyeg költségét kell fizetnie. A CARDexpress az üdvözlőlapokat közvetlenül a címzettnek küldi el a Magyar Posta elsőbbségi szolgáltatásán keresztül. A boríték (ok) megcímzése ingyenes. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Magyar Posta -nál nincs nyomkövetésre lehetőségünk, és a szállítás várhatóan 1-3 munkanapot vesz igénybe.

A postaköltség az egy címre rendelt lapok mennyiségétől függően változik (a Magyar Posta díjszabása alapján). Mivel a CARDexpress a képeslapokat közvetített szolgáltatásként tudja postázni, emiatt a postaköltséget a 27% Áfa is terheli.

Mennyiség
Postaköltség (bruttó)
Lap+boríték 1 címre
1 db 267,-
2-3 db 381,-
4-7 db 476,-
8-15 db 819,-
16-20 db 1308,-
21-60 db 1892,-
61-150 db 2146,-
151-300 db 2273,-
301-600 db 2527,-

 

Honnan tudhatom, hogy a rendelésemet feladták vagy kézbesítették?

Amikor a CARDexpress postázza a megrendelésed, e-mailben értesítést küldünk az általad megadott e-mail címre.
Tudnak szállítani Magyarországon kívül?

Jelenleg nemzetközi szállítás nem vehető igénybe.

 

Share