Masnik, szalagok, kötözők

Az igazán divatos és igényes díszcsomagolás elkészítéséhez elengedhetetlen a csomagoló papírral színben és stílusban harmonizáló kötöző szalag és masni kiválasztása. Ma már a kevésbé ügyes kezű vásárlók is találhatnak olyan kiegészítőket, melyekkel igazi remekműveket varázsolhatnak az ajándékok díszcsomagolásából.

csoport_cikkKiváló minőségű, a legújabb trendeknek megfelelő csillag masnikat kínálunk, melyek az öntapadó csíknak köszönhetően könnyedén elhelyezhetők a csomagokon. Kétféle méretben – 9, illetve 6,5 cm-es átmérővel -, matt, vagy metál kivitelben, közel 30 féle színben kaphatók.

csoportA húzós masnikból egyetlen mozdulattal varázsolhatunk színpompás díszítőt, melyet akár ragasztószalaggal, akár a masni hosszú szalagjával rögzíthetünk az ajándékcsomagon. 19 mm, 25 mm és 50 mm szélességben, számos színben kínáljuk ezt a méltán népszerű kiegészítőt.

A hagyományos kötöző szalagok segítségével akár egy hagyományosabb, akár egy modern, fiatalosabb díszcsomagolás is elkészíthető. A matt, vagy metál kivitelű, számtalan színben elérhető szalagok 20 m-es kiszerelésben kaphatók az üzletekben.

22

 

Share