Thomas Kinkade – boldog békeidők

Thomas Kinkadet a “fény festőjének” is nevezik. Népszerű művészi alkotásai minden huszadik amerikainak az otthonában megtalálhatóak. Idilli vidéki kúriák, virágos, romantikus kertek, esős, aszfalton tükröződő városi utcarészletek, hangulatos éjszakai fények, téli tájképek, karácsonyi csodavilág… mind-mind a festő legkedvesebb témái.

Képei magával ragadják a nézőt, éjjeli házikó, sárga lámpafény szűrődik ki az ablakon, szinte halljuk, ahogyan magányosan ciripel a tücsök a csendes éjszakában, a kis kerti madáritatón megcsillan a hold fénye… A Cardex 2021-es naptárában decemberhez lapozva karácsonyi  álomvilágban találjuk magunkat. Téli képein, a fák között leereszkedik a köd, lábunk alatt ropog a hó, a friss levegő megborzongat, összébb húzzuk a kabátot magunkon…

Utazzunk a képzelet világában, Kinkade gyönyörű képei segítségével.

Naptárainkat keressétek az Auchan, az Interspar és Spar, a Müller, a Pirex és a Pátriaüzleteiben, valamint online a Kreatívjáték webshopjában:

https://www.kreativjatek.hu/kereses?search_keywords=cardex%20naptár&fbclid=IwAR325Lnwi5D0C8n_yC07CCwvSOGI-Q6QpeP1ltut5x5DeI6qLvyPymP_emQ

Másoljátok be a fenti linket a böngészőtökben, vagy a főoldalunkon kattintsatok a “2021-es Naptár vásárlás – katt ide!” feliratra, és máris kiválaszthatjátok a nektek legjobban tetsző naptárunkat.

 

Share