Édes élet – könnyedén

2021-es Édességek falinaptárunkban csábító finomságok várnak minden hónapban! Tizenkét mennyei desszert receptjét találod meg benne gyönyörű fotókkal illusztrálva. Azok is hozzáfoghatnak egy finom szilvás muffin megsütéséhez, akik eddig csak kacérkodtak a konyhai tudományokkal. Receptjeink kiválogatásánál figyelembe vettük az adott hónap idénygyümölcseit a hozzávalók könnyebb beszerzésére is gondolva, valamint az aktuális ünnepeket is. Így februárban a Valentin napra készíthettek meglepetés sütit, áprilisban a húsvéti, és decemberben természetesen a karácsonyi ünnepi asztal kerül a középpontba. Részletes leírást találtok minden receptnél, így könnyedén mesterévé válhattok többek között a málnás charlotte torta, a bécsi kávétorta vagy az áfonyás piskótatorta elkészítésének is.

Naptárainkat keressétek az Auchan, az Interspar és Spar, a Müller, a Pirex és a Pátria üzleteiben, valamint online a Kreatívjáték webshopjában:

https://www.kreativjatek.hu/kereses?search_keywords=cardex%20naptár&fbclid=IwAR325Lnwi5D0C8n_yC07CCwvSOGI-Q6QpeP1ltut5x5DeI6qLvyPymP_emQ

Másoljátok be a fenti linket a böngészőtökben, vagy a főoldalunkon kattintsatok a “2021-es Naptár vásárlás – katt ide!” feliratra, és máris kiválaszthatjátok a nektek legjobban tetsző naptárunkat.

Share