Mit hoz a nyuszi?

Olyan ajándékot keresel, ami elfér a nyuszi aprócska kosárkájában és mégis hatalmas örömet okoz? Itt a megoldás! Én nevem, Én poharam bögrécskéink mindenki kedvencei lesznek! Vidám, színes, strapabíró műanyag poharak, kis kezecskékre tervezve. Saját neves bögrécskéből sokkal jobban esik a reggeli kakaó, vagy a nyári hűsítő szörp is. Általános feliratokkal is kaphatóak, pl. A világ legjobb kislánya, A világ legjobb kisfia, Apa szeme fénye, Anya szeme fénye, Nagyi szíve csücske, Kisangyal, Hercegnő, Kisördög.

Varázslatos Mesekönyveinkben mindenki lehet főszereplő! A könyvek főhőse segít az egyszarvún, vagy a bajba jutott varázslón. Nagy betűkkel és gyerekkézbe tervezett mérettel készültek könyvecskéink, színező lapokkal, amit a külön kapható unikornisos, vagy varázsló pálcás zsírkréta szettel kiszínezhetnek a gyerekek. Ha nem találtok gyermeketek nevével készült könyvet, ne keseredjetek el, hiszen készítettünk “bianco” könyvecskéket is, vagyis ahol kihagytuk a kis főszereplő nevét, és beírhatjátok akár a becenevét, akár különleges keresztnevét a mesekönyvbe.

🛒 Termékeinket megvásárolhatjátok:

🚗 Varázslatos Mesekönyvek és zsírkréták:
🛒Interspar, Müller és Pirex üzleteiben
✈️Én nevem, Én poharam:
🛒Interspar és Müller üzleteiben
Üdvözlőlapjainkat és dísztasakjainkat keressétek a hiper- és szupermarketekben a Cardex felirat alatt, vagy a drogériákban.

 

Share