Anyák napja

Közeledik a nagy nap, valami nagyszerűt, valami szívből jövőt kellene kitalálni, amiből érezheti anyu vagy a nagyi, hogy mennyire szeretjük Őket.

Higgyétek el, nem kell elefánt méretű ajándék ahhoz, hogy felvidítsuk és érezze, hogy ő a legfontosabb nekünk.  Bármit is választunk, olyan ajándékot találjunk ki számukra, ami nem illan el egy pillanat alatt, mint egy virtuális üzenet.. ami személyes, ami CSAK neki szól… amit évek múlva is elővehet és mosolyt csal az arcára…

Nagyszerű emlék lehet egy üdvözlőlap, amit kézzel írunk meg! Ha még iskolás vagy, és most barátkozol vagy éppen harcolsz a betűkkel, milyen vidám perceket élhettek majd át pár év múlva, amikor újra elolvassátok a gyöngybetűvel, gondosan megrajzolt mondatokat, vagy a kissé esetlenül dülöngélő sorokat…

Bárhogy is legyen a legszebbnek látják majd az üzenetet! Az anyukák és a nagymamák is szeretnek emlékeket gyűjteni gyermekeikről, unokáikról. Egy sms-t nem lehet betenni az emlékesdobozba… de egy csodás üdvözlőlapot igen!

Számtalan szebbnél szebb üdvözlőlappal és anyák napi feliratokkal ellátott ajándéktárggyal készült a Cardex anyák napjára, hogy praktikus és gyönyörű ajándékkal kedveskedhessetek az ünnepen.

Termékeinket megtaláljátok a Cardex feliratú állványokon a szupermarketekben és papírboltokban.

 

Share