Tortagyertya szettek – a legnépszerűbb keresztnevek

Hogy hívnak? Hogy hívják a szülinapos szerettedet? A legnépszerűbb keresztneveket kiraktuk tortagyertyáinkból és szettben is megvásárolhatjátok őket! A következő neveket találjátok meg a kínálatunkban:

András, Anna, Attila, Ádám, Ákos, Áron, Balázs, Bálint, Bence, Bogi, Boglárka, Bori, Boti, Csenge, Dani, Dániel, Dávid, Domi, Dominik, Dorina, Dorka, Dóra, Emese, Emma, Eszter, Fanni, Flóra, Gergő, Gréta, Hanna, Jázmin, Juli, Kata, Kristóf, Laura, Levente, Léna, Lili, Lilla, Luca, Maja, Marci, Márk, Máté, Milán, Nóra, Panna, Peti, Péter, Petra, Rebi, Réka, Sára, Szonja, Tomi, Tamás, Viki, Viktória, Virág, Vivien, Zoli, Zoltán, Zoé, Zsófi, Zsófia, Zsombor, Zsuzsi, Zsuzsanna.

Megtalálod még dobozolva a következőket is:

Boldog szüliapot!

Happy birthday!

I love you

Sok boldogságot!

Ha nem találod a keresett nevett a fenti listában, ne keseredj el, egyenként is kaphatóak a gyertyák az Interspar üzleteiben és a budapesti mintaboltunkban (3. kerület, Bécsi út 267.), így bármilyen név, becenév, de akár mondat is kirakható❗️ Különlegesség, hogy az ékezetes betűket is megtalálhatod kínálatunkban❗️❗️❗️Így már nincs olyan név, ami ne kerülhetne a szülinapi tortára! Színes lufikkal 🎈, csillagokkal ⭐️, szivecskével ❤️és smiley emojival😊 is kiegészítheted a dekorációt!

Share