Közeleg a szerelmesek és az igaz barátok napja

Készültök már a Valentin napra? Mi igen! Nincs még ötleted, hogy mivel lephetnéd meg kedvesedet? Keress egy szép verset, vagy egy közös kedvenc mondatot, rövid történetet, közös kalandot, amit együtt éltetek át és írd le egy üdvözlőlapra. Válogass kedvedre kifejezetten a szerelmesek napjára tervezett üdvözlő- és képeslapjaink között. Csak a stílust kell kiválasztanod: humoros, klasszikus vagy aranyos legyen. Fontos az együtt töltött, közös idő? Játszatok együtt! Kihajtható üdvözlőlapjaink között találtok vicces szerelmi társasjátékot és személyre szóló kényeztető kuponválogatást is. Természetesen csakis nálatok lehet beváltani a kuponokat…

Ha már megtaláltátok az igazit és gyűrű került az ujjatokra, akkor sem kell lemondanotok a romantikus ünneplésről! Nem szabad megfeledkezni a szürke hétköznapok rohanásában arról, hogy mennyire fontos a párunk, akire mindig számíthatunk.

Egyszerű figyelmességnek is nagyon örül mindenki, mert a lényeg, hogy odafigyelünk rá, hogy fontos nekünk. Toldd meg szívhez szóló üzenetedet egy doboz csokoládéval szivecskés dísztasakban. Válassz kis mellényt Mindenkinek kell egy Maci!-ra, azzal a felirattal, ami a legjobban elmondja érzéseidet! Szeretlek! Eszembe jutottál! Kiss me! I love you! Mr. és Mrs. feliratok közül választhattok Valentin-napra.

Nézz körül ajándéktárgyaink között! Minden nap eszébe juthatsz kedvesednek, ha Black ‘”+ Gold kollekciónkból választasz:

  • Már ébredés után Te leszel az első gondolata, ha a reggeli kávét vagy teát az ajándék bögréből szürcsöli
  • Elegáns toll várja az íróasztalán, a személyes üzeneteddel

Ugye tudjátok, hogy nem csak a “szerelmesek” ünnepelnek Valentin napon, hanem az igaz, valódi jó barátnők és barátok is?

Valentin napi üdvözlőlapjaink, dísztasakjaink és ajándéktárgyaink közül mindenki talál kedvére valót!

Szeretünk. Ünnepelni.

Share