Fejezze ki részvétét!

Fejezze ki részvétét üdvözlőlappal!

Alkalomhoz illő, idézetes lapjaink segítenek kifejezni részvétünket.

Hogyan fejezzük ki részvétünket

Egy részvétnyilvánítás megírása – szeretnénk megtenni és szükséges is megtenni, de nem mindenki találja ezt könnyűnek. Szeretnénk vigasztalást, támaszt nyújtani, kifejezni bánatunkat, de éppúgy szeretnénk felidézni a boldog pillanatokat, és reményt adni. Szeretnénk sajnálatunkat kifejezni egy veszteség miatt, de szeretnénk megünnepelni egy életet. Hogyan tehetjük meg mindezt? Íme, egy kis segítség:

Kezdjük egy üdvözlőlappal

Így nem kell teljesen magunkra hagyatkozni. Sokféle részvétet kifejező üdvözlőlap közül választhatunk, melyek idézetekkel, versekkel vannak ellátva. De az üdvözlőlapba nyomtatott szavakon túl, még ha azok pontosan azt fejezik is ki, amit érzünk, bizonyára szeretnénk saját szavainkat is átadni az aláírásunkon kívül.

Bízzon magában

A részvétnyilvánítás talán azért is tűnik nehéznek, mert nem mindig vagyunk biztosak abban, hogyan fogalmazzuk meg mondandónkat. Attól tartunk, hogy valami rosszat mondunk, esetleg túl keveset, vagy túl sokat. De az igazság az, hogy bármit mondjunk is, az helyénvaló lesz. Még ha nem is vagyunk a szavak embere, szándékunkat mindenképpen értékelni fogják. Bízzunk hát magunkban, és közöljük, amit érzünk. A fogadó fél meg fog érteni bennünket.

Mivel indítsuk mondandónkat…

Íme, néhány mondat, melyek segíthetnek a részvétnyilvánítás megfogalmazásában:

  • „Sokat gondolok rád és családodra.”
  • „Egy ilyen nagyszerű embert soha nem felejtünk el.”
  • „Fogadd őszinte részvétem.”
  • „Emlékezetünkben örökre élni fog.”
Share