Varázslatos Mesekönyvek Gyereknapra

Minden gyerek álma egy saját, névre szóló mesekönyv, ahol ő lehet a főszereplő! Hősként megmentheti a segítségre szoruló Egyszarvút vagy segítséget nyújthat a Varázslóknak. Kétféle kedves történetből választhattok, fiús és lányos kivitelben. Külön kapható a történetekhez passzoló unikornis- és varázspálca alakú zsírkréta, amivel kiszínezhetik a gyerekek a könyvek utolsó oldalait.

Névre szóló mesekönyveinknél azokra is gondoltunk, akik nem találják gyermekük nevét a manapság legnépszerűbb keresztnevek között. Ezért készítettünk általános megszólítással is mesekönyveket, például: A világ legjobb kisfia/kislánya segít az Egyszarvún, vagy A világ legjobb kisfia/kislánya segít a Varázslóknak.

Készítettünk olyan változatot is, ahol kihagytunk egy üres helyet a történetben. Így oda be tudjuk írni gyermekünk nevét vagy becenevét és máris ő lesz a főszereplője a mesének! Kalandra fel!

Varázslatos mesekönyvek (Segít a varázslókon, Segít az egyszarvúkon):  Interspar, Müller és Pirex üzleteiben kaphatóak.

Katt ide, ha online szeretnéd megrendelni a terméket:

https://www.kreativjatek.hu/kereses?search_keywords=cardex%20mesekönyv

Névlista

Melyik nevet keresed? Összegyűjtöttük nektek azokat a neveket, amikben kaphatóak a Névre szóló mesekönyveink:

 

Névre szóló Varázslatos mesekönyvek:

Segít a Varázslókon:

András, Ádám, Ákos, Áron, Balázs, Barnabás, Bálint, Bence, Benedek, Botond, Dániel, Dávid, Dominik, Gergő, Kristóf, László, Levente, Marcell, Márk, Máté, Milán, Olivér, Patrik, Péter, Tamás, Zalán, Zsombor, valamint van név nélküli, kitölthető könyv, ahova be tudjátok írni gyermeketek nevét és a “A világ legjobb kisfia segít a Varázslókon!” címmel is kapható.

Segít az Unikornison:

Anna, Csenge, Dorina, Dorka, Dóra, Emma, Eszter, Fanni, Dóra, Gréta, Hanna, Jázmin, Kata, Laura, Léna, Lili, Lilla, Luca, Nóra, Panna, Rebeka, Réka, Sára, Viktória, Vivien, Zoé, Zsófia, valamint van név nélküli, kitölthető könyv, ahova be tudjátok írni gyermeketek nevét és a “A világ legjobb kislánya segít az Unikornison!” címmel is kapható.

 

Unikornis zsírkréta (csak lány nevek)

Anna, Csenge, Dorina, Dorka, Dóra, Emma, Eszter, Fanni, Flóra, Gréta, Hanna, Jázmin, Kata, Laura, Léna, Lili, Lilla, Luca, Nóra, Panna, Rebeka, Réka, Sára, Viktória, Vivien, Zoé, Zsófia, felirat nélküli és Unikornis felirattal.

Varázsló sipkás zsírkréta (csak fiú nevek)

András, Ádám, Ákos, Áron, Balázs, Barnabás, Bálint, Bence, Benedek, Botond, Dániel, Dávid, Dominik, Gergő, Kristóf, László, Levente, Marcell, Márk, Máté, Milán, Olivér, Patrik, Péter, Tamás, Zalán, Zsombor, felirat nélküli és Varázsló felirattal.

Share