Csomagolópapírok

Kínálatunkban megtalálhatók az évszakoknak megfelelő színek mellett a férfiaknak és nőknek szóló minták, fiatalos dizájnok, gyerekeknek való – de életkortól függően eltérő karaktereket ábrázoló díszcsomagolók.

 

 

celeb_uj
A Celebration márkanév képviseli az igényesebb és elegánsabb díszcsomagolást mind a dísztasakok, mind a tekercses csomagolók között. A Celebration termékekre jellemző az exkluzív, aranyozott vagy ezüstözött kivitel, mely egyedibb megjelenést tesz lehetővé, emelve ezzel is az ajándékozás fényét.
csomagolok

A díszcsomagolók kínálatának kialakítása során elsődleges szempont a széles választék létrehozása, hogy mind a nőknek és férfiaknak, mind a fiataloknak és időseknek szánt ajándékokhoz ki tudjuk választani a megfelelő díszcsomagolást.

 

Struktúra

Különféle színekben kínáljuk a gyűrt, natúr csomagolópapírt, amely színben harmonizáló kötözővel, masnival kiegészítve igazán figyelemfelkeltő hatást eredményez. A természetes hatású, letisztult csomagolás kedvelőinek ajánljuk.

natur-celebration
Natúr

Ünnepibbé varázsolja a meglepetést a természetes hatású, natúr csomagolóba öltöztetett ajándék. A barna nátron papírra nyomott dizájnok között megtalálható sokféle trendi virágos, és a mindig népszerű csíkos minta is

 

2 méteres díszcsomagolók

A nagyobb ajándékok csomagolásához a 2 méteres díszcsomagolóinkat ajánljuk.
A hatalmas szín és mintaválaszték garantálja, hogy minden alkalomra megtaláljuk igényeinknek megfelelően a tökéletes csomagolást.

Share