Gratulálunk!

 

Gratuláljon egy jelentős esemény alkalmából üdvözlőlappal!

Szeretne gratulálni egy jelentős sikerhez, eredményhez? Esetleg egy új álláshoz, egy ösztöndíj megszerzéséhez vagy akár egy sikeres fogyókúrához? Üdvözlőlapjaink segítséget nyújtanak ehhez alkalomhoz illő idézetekkel, üzenetekkel. Egyedi üdvözleteket kínálunk nyugdíjba vonulás megünnepléséhez.

Pohárköszöntők ünnepélyes alkalmakra

Nagy megtiszteltetés, ha felkérnek bennünket, hogy mondjunk pohárköszöntőt egy jelentős esemény alkalmából – de ne rettenjük meg a feladattól!

Íme, egy kis segítség: Ahelyett, hogy viccesek próbálunk lenni, legyünk inkább egyszerűek és természetesek. Az igazán emlékezetes és megható köszöntők mind szívből szólóak és őszinték. Hétköznapi nyelven, valós élethelyzetekről szólnak, érzelmekkel és humorral átszőve. Így hát, ne aggódjunk, ha nem mi leszünk a következő Shakespeare – egyszerűen csak legyünk önmagunk!

Szüleink 40. házassági évfordulója

Az ötlet: A pohárköszöntő előtt kérdezzük meg szüleinket (külön-külön), hogy mi a sikerük titka, hogyan találkoztak, mik a legszebb emlékeik, melyek a másik legjobb tulajdonságai. Aztán szőjük bele történetüket a köszöntőbe. Ne felejtsük el megemlíteni, hogy mit jelentenek számunkra szülőként, és mennyire nagyra értékeljük kapcsolatukat. Befejezésül egy ötlet: „Emeljük poharunkat szüleimre, akik az éltre szóló szerelem legszebb példáját mutatják meg.”

Gyermekünk középiskolai ballagása

Az ötlet: Emeljük ki, hogy mit jelent számunkra a ballagása: mennyi örömet és büszkeséget szerzett családjának szorgalmával, kitartó munkájával és remek eredményeivel a középiskolás évei során. Például: „Biztosak vagyunk benne, hogy sikeres jövő vár rád, és olyan felnőtt lesz belőled, aki hasznára válik a társadalomnak és az egész világnak.”

Barátnőnk esküvője

Az ötlet: Gondoljunk arra, hogy mit szeretnénk hallani, ha a mi esküvőnk lenne. A legfontosabb, hogy emeljük ki, hogy a vőlegény mennyivel teljesebbé tette barátnőnk életét. Például: „Évát már gyermekkora óta ismerem, és mindig is tudtam, hogy egy olyan partnerre van szüksége, aki ugyanolyan intelligens, melegszívű és hűséges, mint ő. Szerencsére Ádám személyében megtalálta ezt az embert, és akivel tökéletesen illenek egymáshoz.”

Kollégák ELISMERÉSe

Az ötlet: Ismerjük el a feladatban résztvevő emberek munkáját. Például: „Mindenki jelentősen kivette a részét abban, hogy megvalósuljon a kitűzött cél. A marketing osztály nagyszerűen előkészítette a kampányt, a kereskedelem megnyerte az ügyfeleket, és a pénzügy végig segített megtartani a helyes irányt.”

 

 

Legyen azonban bármilyen egyéb alkalom, például szeretnénk gratulálni egy új álláshoz, egy ösztöndíj megszerzéséhez vagy akár egy sikeres fogyókúrához, az alábbi köszöntők ötletet adnak, hogy hogyan kezdjük el:

Emelem poharam rád!
Ügyes voltál –
mindig is tudtam, hogy sikerülni fog!


Gratulálok!
Sikerült elérned célod –
nem csoda, hisz, szíved-lelked beleadtad!


Igyunk az egészségedre ezen a rendkívüli napon!
Kívánom, hogy a jövő tartogasson sok boldogságot számodra!


Igyunk a múltra –
az elmúlt szép pillanatokra.
Igyunk a jelenre –
ez ma te napod!
És igyunk a jövőre –
egy ilyen nagyszerű (testvér, barát, …), mint te
csakis a legjobbat érdemli!

Share