Vigyázzunk egymásra!

Kedves Vásárlónk, Partnereink, Viszonteladóink!

 A mostani, mindenki számára nehéz helyzetben szeretnénk megköszönni Nektek, hogy  minket választottatok, amikor ünnepeltetek, amikor ajándékoztatok, amikor valakinek a kedvében akartatok járni és felköszöntöttétek egyik üdvözlőlapunkkal. Bármelyik termékünket is választottátok, ajándéktasakot, díszcsomagolót, üdvözlőlapot vagy ajándéktárgyaink egyikét, tudnotok kell, hogy szívünket-lelkünket beletettük a megálmodásukba és legyártásukba.

Általuk kicsit mi is ott voltunk Veletek és így részesei voltunk annak az örömnek, amit átéltek az ünnepeltek és az ünneplők.

Nem könnyű a mostani helyzet, senki számára. Mi továbbra is dolgozunk, természetesen elővigyázatosságból, most az otthonainkban. A www.cardex.hu továbbra is üzemel, hiszen bízunk benne, hogy a mostani állapot elmúlik, és újra átölelhetjük majd szeretteinket.
Addig is, kérünk Benneteket, hogy figyeljétek és lájkoljátok a Facebook és Instagram oldalainkat, ahova folyamatosan töltünk fel új képeket a termékeinkről, mert szeretnénk, ha látnátok milyen sokat dolgoztak a kollégáink, és milyen gyönyörűségek készültek Húsvétra, a Ballagási időszakra és Anyák napjára, még akkor is, ha most másképpen alakul az életünk. Bízunk benne, hogy ez csak átmeneti állapot és hamarosan visszatér az élet a megszokott kerékvágásba.
 Ne feledjük: most a legnagyobb erő az összefogásban van!
 Vigyázzunk egymásra! 
Facebook oldalunk itt érhető el: Cardex Európa Kft. https://www.facebook.com/CardexEuropa/ 
Instagram oldalunk itt érhető el: cardex_insta
Share