Karácsonyi üdvözlőlapok 2017

Egy személyes üzenet százszor többet mond bármely e-mailnél, sms-nél, vagy telefonhívásnál. Azt közvetíti, hogy „Gondoltam rád”, „Csak neked szól az üzenet”, „Fontos vagy nekem”. Szerezzen örömet karácsonyi üdvözlőlappal azoknak, akik igazán fontosak Önnek!

Több száz darabból álló karácsonyi üdvözlőlap kollekciónkban mindenki megtalálja a címzetthez leginkább illőt. Minden évben megújuló kínálatunkban szerepelnek belső szöveg nélküli, háromnyelvű üdvözletet tartalmazó, vagy kedves idézetekkel, versekkel ellátott lapok; az egyszerűbb kivitelűektől, a kézzel készített, rátétes üdvözlőkig.

dscf8848Minden évben nagy népszerűségnek örvendenek a klasszikus karácsonyi dizájnok, melyek szín és formavilága az ünnep hagyományát és meghittségét közvetítik.

dscf8861A vallásos témájú lapok a karácsony tradicionális üzenetét közvetítik ízléses formában.

dscf8844Az igazi különlegességet kereső vevőinknek, vagy a céges partnereiknek kedveskedők számára kínáljuk exkluzív termékeinket. A fólia díszítés, a 3D hatású rátét, vagy a különleges, kihajtogatható forma teszi egyedivé ezen üdvözlőlapokat.

dscf8840Kifejezetten gyerekeknek, fiataloknak kínáljuk azon üdvözlőlapjainkat, melyeken kedves rajzok, illetve a legnépszerűbb Disney mesehősök jelennek meg.

Share