Karácsonyi díszcsomagolás 2017

Széles választékunkban mindenki megtalálja a saját és a megajándékozott ízlésének megfelelő csomagolást. Más-más hangulatú termékcsoportokat állítottunk össze, melyek mindegyikében megtalálhatóak a különböző méretű ajándéktasakok, díszcsomagolók és díszdobozok egyaránt. A Cardex kollekciójából díszkötözőket és masnikat is választhatnak minden színvilág mellé.

Natúr tasakok

A legújabb trendeknek megfelelő dísztasak család barna natúr papírból készült, melyet csillogó karácsonyi motívumok díszítenek és pamut füllel láttuk el őket. A különleges megjelenésű, erős anyagú tasakok többféle méretben, italos kivitelben is kaphatók.

dscf8869

 

Skandináv stílus

Letisztult formavilág, vidéki hangulat, natúr megjelenés jellemzi számos termékünket, melyek egyre népszerűbbé válnak hazánkban is. Karácsonykor különösen szívesen vesszük magunkat körül az északi tájak a meghittségét sugárzó tárgyakkal. Varázsolja a karácsonyfa alatt sorakozó ajándékokat is egységes stílusúvá!

dscf8880

Klasszikus formavilág

Akik szeretik a karácsonyi hagyományokat, biztosan szívesen válogatnak a piros-arany-zöld színvilágú csomagolókból, melyek klasszikus, mégis divatos formavilága elegáns kiegészítője az ünnepi hangulatnak. Néhány termékünket fóliadíszítéssel tettük exkluzív megjelenésűvé.

dscf8886
Exkluzív csomagolók

Az arany csillogása mindig is része volt a karácsonyi hangulatnak. Az arany-fehér-fekete színkombinációjú csomagolók exkluzív, stílusos megjelenést biztosítanak az átadni kívánt ajándéknak. A gazdag csillám díszítés és a tasakok selyem füle még inkább emeli a csomagoló értékét.

dscf8887 Gyerekeknek szóló minták

Vidám színvilág, kedves téli szereplők és karácsonyi motívumok – ezek mind olyan jellemzői gyerekeknek szóló termékcsaládunknak, melyek garantálják, hogy az ajándékozás még örömtelibbé váljon. A gyerekek és fiatalok örök kedvencei a Disney figurák, akiket karácsonykor sem kell nélkülözniük a rajongóknak.

dscf8876
Share