Irodaszer kínálat

Irodaszer kollekciónkban változatos megjelenésű mappákat és felíró táblákat kínálunk.

Kollekciónkkal színt vihet az unalmas irodai életbe, minden diák trendi lehet az iskolában, de az otthonát is díszítheti ezekkel a színes iratrendezőkkel. A látványos, tetszetős dizájnoknak köszönhetően kiválóan alkalmasak ezen termékeink ajándéknak is, ha praktikus, széles körben használható meglepetést keres.

Az irodaszerek kollekciókban kaphatók, melyekben egy dizájnból négyféle terméket – gumis mappát, füzetboxot, gyűrűs mappát és fém csiptetővel ellátott felíró táblát, valamint hozzá illő tasakot is kínálunk. Minden irodaszer A4-es méretben kapható.

 

A már ismert minták mellett két új kollekciót ajánlunk vevőink figyelmébe.

A Flowers család hölgyek számára készült, elegáns megjelenésüknek köszönhetően a virágos termékeken mindenkinek megakad a szeme. Háromféle – piros, lila és sárga – színvilág jelenik meg, melyek hasonló jellegük miatt akár kombinálhatók is.

 

A Voyage kollekció jellemzője az a most divatos technika, ahol a fekete-fehér fotókon csak egy tárgy jelenik meg színesen. Kék, zöld és sárga színben megjelenő közlekedési eszközök díszítik az mappákat, melyeket elsősorban férfiak számára ajánlunk, de a fiatalok körében is nagy népszerűségnek örvendenek.

Az irodaszereket keressék partnereinknél!

Share