BC_office

Irodaszer kínálat


Irodaszer kollekciónkban változatos megjelenésű mappákat és felíró táblákat kínálunk.

Kollekciónkkal színt vihet az unalmas irodai életbe, minden diák trendi lehet az iskolában, de az otthonát is díszítheti ezekkel a színes iratrendezőkkel. A látványos, tetszetős dizájnoknak köszönhetően kiválóan alkalmasak ezen termékeink ajándéknak is, ha praktikus, széles körben használható meglepetést keres.

Az irodaszerek kollekciókban kaphatók, melyekben egy dizájnból négyféle terméket – gumis mappát, füzetboxot, gyűrűs mappát és fém csiptetővel ellátott felíró táblát, valamint hozzá illő tasakot is kínálunk. Minden irodaszer A4-es méretben kapható.

 

A már ismert minták mellett két új kollekciót ajánlunk vevőink figyelmébe.

A Flowers család hölgyek számára készült, elegáns megjelenésüknek köszönhetően a virágos termékeken mindenkinek megakad a szeme. Háromféle – piros, lila és sárga – színvilág jelenik meg, melyek hasonló jellegük miatt akár kombinálhatók is.

 

A Voyage kollekció jellemzője az a most divatos technika, ahol a fekete-fehér fotókon csak egy tárgy jelenik meg színesen. Kék, zöld és sárga színben megjelenő közlekedési eszközök díszítik az mappákat, melyeket elsősorban férfiak számára ajánlunk, de a fiatalok körében is nagy népszerűségnek örvendenek.

Az irodaszereket keressék partnereinknél!

FacebookTwitterPinterestGoogle+Share