Verity Rose

Végre megérkeztek Magyarországra az Európát már meghódító Verity Rose lányok!

A hat cserfes úri hölgy – Holdfény, Gyöngy, Habcsók, Napsugár, Sziporka és Csillám – nemcsak hogy a legjobb barátok, de a legvidámabb, legviccesebb, legbölcsebb csajok az egész világon. Mindegyikőjük igazi egyéniség, teljesen különbözőek, de utazni, írni, nevetni, beszélgetni és teázni mind a hatan imádnak. Na, meg persze vannak titkaik, nem is akármilyenek.

VR_hatter_nelkul

Az igényes, csak minőségi anyagokból a legszínesebb, legvidámabb ajándéktárgyakat kínáljuk, melyek mindegyikére jellemző a fiatalosan romantikus stílus, a kifinomult ízlés. A termékek gyűjthetőek, megvásárolhatóak akár sorozatban, akár 1-1 darabként attól függően, melyik Verity Rose lány áll hozzánk a legközelebb, és attól, hogy milyen alkalomra választjuk. Remek, tartós füzetek az iskolába, határidőnaplók, és jegyzettömbök, naplók, kulcstartók, karkötők, egyedi bögrék és még sok minden más várja, hogy a csajok polcára kerülhessenek. A kollekció folyamatosan bővül, változik!

Angliában már óriási siker a hat lány története, végre Magyarországon is elérhetőek ezek a csinos, vidám, bölcs és hasznos kellékek a suliba, otthonra, szülinapra vagy csak úgy, szeretetből és szeretettel.

A termékek megvásárolhatók a Müller és az Interspar áruházakban, valamint kiemelt partnereinknél.

Még több információt találhatsz a márkáról és a karakterekről a Verity Rose honlapján (http://verityrose.hu/), vagy facebook oldalán (https://www.facebook.com/VerityRose.HU/).

Share