Valentin napi NYEREMÉNYJÁTÉK

Szerencsés vagy, hiszen az igazit már megtaláltad! A Valentin napi ajándékot nyerd meg játékunkon! Játssz velünk és nyerd meg négy Valentin napi meglepetés csomagjaink egyikét!

Mindössze annyit kell tenned, hogy a Cardex Facebook oldalán, a játékra felhívó poszt alatt  kommentben megjelölöd a nagy Őt, akinek szeretnéd megnyerni valamelyik meglepetéscsomagunkat. Kérd meg szerelmedet, hogy kommentben jelöljön vissza és máris dupla eséllyel pályáztok a játékban!
A nyeremények:
❤Mindenkinek kell egy Maci Szeretlek feliratos pólóban
Valentin napi üdvözlőlappal és dísztasakkal, 2021-es Cardex Színek asztali naptárral, és egy doboz Lindt bonbonnal.
❤Aminek nem tud ellenállni senki sem: Black and Gold bögre Szeretlek felirattal, Valentin napi üdvözlőlappal és dísztasakkal, 2021-es Cardex Színek asztali naptárral, és egy doboz Lindt bonbonnal.
❤Elegáns és ellenálhatatlan Black and Gold bögre Te+Én felirattal, Valentin napi üdvözlőlappal és dísztasakkal, 2021-es Cardex Színek asztali naptárral, és egy doboz Lindt bonbonnal.
❤Házaspároknak szerettünk volna kedveskedni Black and Gold kollekciónk két bögréjével: A Férjnek mindig igaza van, A Feleségnek mindig igaza van felirattal, Valentin napi dísztasakkal és két üdvözlőlappal, 2021-es Cardex Színek asztali naptárral, és egy doboz Lindt bonbonnal.
Sok szerencsét kívánunk mindenkinek, játékra fel!
A JÁTÉK vége és a sorsolás: 2021. FEBRUÁR 8. 15:00 óra.
Eredményhirdetés: 2021. FEBRUÁR 8. 15:30!
Amennyiben  most nem kedvezne Neked a szerencse, akkor se keseredj el, termékeinket a következő helyeken tudod megvásárolni:
Black and Gold bögrék: Müller, Interspar és Pirex üzleteiben.
Black and Gold tollak: Müller, Interspar és Pirex üzleteiben.
Mindenkinek kell egy Maci és feliratos pólók: Müller, Interspar üzleteiben.

 

Share