Unicef lapok

Az UNICEF életeket ment.

Minden tevékenysége a gyermekek életminőségének javítására irányul több mint 150 országban és térségben.

Mindent megtesz annak érdekében, hogy gyermekek millióit megóvja az erőszaktól, a kizsákmányolástól, a halálos betegségektől, hogy minőségi oktatásban részesüljenek, illetve megfelelő egészségügyi ellátást és élelmezést kapjanak.

 

Az UNICEF azon dolgozik, hogy minden gyermek egyenlő esélyt kapjon a kiteljesedésre és kivehesse részét a család és a közösség életéből. Világszerte elkötelezetten harcolnak a gyermekek alapvető jogaiért; céljuk az élettel teli jövő biztosítása mindannyiuk számára.

Többet jelent, mint gondolná…

 


A CARDEX büszke arra, hogy egy olyan szervezet partnere lehet, amely több gyermek életét menti meg, mint bármely más humanitárius szervezet a világon.

 

Az egyedülálló és eredeti UNICEF üdvözlőlapok Önnek, családjának, barátainak, üzleti partnereinek örömet, a gyermekeknek pedig az életet jelentik

Az UNICEF termékek megvásárlásával Ön is részt vehet a Föld legkiterjedtebb segélyakciójában. Minden megvásárolt UNICEF üdvözlőlappal, dísztasakkal és falinaptárral gyermekprogramokat támogat.
Már néhány képeslap megvásárlásával Ön lehetővé teszi, hogy az UNICEF egy egység terápiás élelmiszert juttasson el a menekült táborokba és kórházakba, ahol súlyosan alultáplált gyermekek életét mentik meg.

Gyönyörű képeslapjaink között talál születésnapi, névnapi üdvözletet, köszönő lapot, de gratulációhoz, szerelmi üzenethez, vagy éppen gyerek születéshez kötődő lapot is.

 

Már 3 db ajándékkísérő kártyamegvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az UNICEF egy egység rehidratáló sót vásárolhasson, mely megmenti a gyermekeket a kiszáradástól.

Széles választékot talál ajándékkísérő minilapokból, melyekkel minden alkalommal személyessé teheti ajándékát.


Share