Névnapi üdvözlőlapok

Magyarországon nagy hagyománya van a névnapok ünneplésének, melyet nemtől és kortól függetlenül mindenki számon tart.

Talán azért is népszerű szokás ez, hiszen a születésnappal ellentétben, a névnapját mindenkinek ismerjük, így akár egy kevésbé közeli ismerőst is köszönthetünk a neve napján.

Ezen a jeles napon nem kell feltétlenül nagy értékű ajándékokkal meglepni az ünnepeltet, elég egy apró gesztus, egy kedves üzenet, egy személyes jókívánság. Üdvözlőlapok széles választékát kínáljuk erre az alkalomra, melyek között megtalálhatók belső szöveg nélküli, szívhez szóló idézetet tartalmazó, vagy éppen humoros hangvételű lap egyaránt. Számos extra kivitelű lapot kínálunk, melyeken csillogó díszítést, különleges rátéteket, többfunkciós kiegészítőket találunk, vagy éppen egy ismert zeneszám szólal meg a lap kinyitásakor.

cikkkkep3A hölgyek részére tervezett üdvözlőlapok fő motívuma a virág, színvilágára az üde hangulat jellemző. Található kifejezetten feleségnek, nagymamának, édesanyának szóló névnapi üdvözlet a kínálatban.

cikkkkep1

Az uraknak küldhető lapokon természetesen férfias képi világ jelenik meg, ezen belül igyekeztünk a különböző korosztályok ízlésének megfelelő dizájnt tervezni.

cikkkkep2

A gyerekeket köszöntő névnapi lapokon megjelennek a Disney klasszikus és legújabb kedvencei, de kedves állatfigurák, vagy vidám rajzok is díszíthetik az üdvözlőket. A lapokban rejlő extra kiegészítők és kihajtható meglepetések tovább fokozzák az örömöt és meglepetést.

Share