bc_naptar

Naptárak a 2017-es esztendőre


Minden évben megújuló, egyedi naptár kínálattal jelentkezünk a szezonban. 2017-re 18 féle fali és 3 féle asztali naptárt kínálunk, melyek között mindenki találhat számára tetsző témát és stílust. A hagyományosan közkedvelt gasztronómiai, földrajzi, vagy állatos naptárak mellett az idén is jelentetünk meg valódi újdonságokat.

vegyes-naptar A fiatalok körében nagy sláger a Star Wars, az Angry Birds, vagy a Garfield naptár, de a tündéri állatokat, klasszikus motorokat, vagy a romantikus fotókat kedvelők is megtalálják a nekik tetsző kalendáriumokat.

csaladtervezo-naptar-cikk

Családi naptárainkat úgy alakítottuk ki, hogy a család minden tagja beírhatja az adott napra szóló időbeosztását, üzeneteit, gondolatait. Ez a praktikus tervező így nem csak dísze a lakásnak, de elengedhetetlen segítője is a mindennapoknak.

asztali-naptar-cikk

Asztali naptáraink változatos dekorációt nyújtanak hétről-hétre, emellett pedig praktikus segítői a mindennapi teendők beosztásának. Céges vevőink számára lehetőséget kínálunk a kitámasztók egyedi felirattal, logóval való ellátására is.

A naptárak remek ajándékok is lehetnek – akár ismerőseit, akár üzletfeleit kívánja megörvendeztetni.


katalogus-link


 

FacebookTwitterPinterestGoogle+Share