Licenszek, márkák

 

Termékkörünket érintően alapvető kérdés, hogy milyen licencjogokra alapozva vihető végbe a termékfejlesztés. Magyarországon a Cardex Európa Kft. az egyetlen olyan lap- és díszcsomagoló forgalmazó, aki rendelkezik az alább felsorolt, önállóan is jelentős értéket képviselő licencjogok mindegyikével.

Ezen jogok egyenkénti megszerzése hosszú tárgyalási és egyeztetési folyamatok eredménye. Minden esetben a licencadó részéről piaci helyzetelemzés előzi meg, hiszen csak olyan partnernek érdemes megadni a forgalmazási jogot,aki erre a legrátermettebb. Az elemzések eredményeképpen cégünk ezen jogok használati jogát megszerezte, ami munkánk talán legobjektívebb elismerése.

 

hallmarkAz 1915-ben alakult amerikai Hallmark a világ egyik legjelentősebb üdvözlőlap-gyártója, amelynek termékeit több mint 100 országban értékesítik. Az Egyesült Államokban évente mintegy 6 milliárd lap cserél gazdát, és ezek közül minden másodikat a Hallmark forgalmazza. 1995-ben exkluzív szerződést kötöttünk a céggel, melynek eredményeképp Magyarországon egyedülálló választékban tudjuk kínálni termékeinket.

 

 

disney

A Disney a világ kereskedelmének olyan meghatározó szereplője, melynek karaktereit minden országban emberek milliói ismerik és szeretik. Hosszú évek óta állunk szerződésben az óriás céggel, melynek köszönhetően a legtöbb márkára licensz jogunk van, így vevőinknek mindig a legújabb kedvenceket találhatják meg termékeinken.

 

unicef

Az UNICEF partnereivel együtt azon dolgozik, hogy megmentse a gyermekek életét és jobb életkörülményeket biztosítson számukra szerte a világon. Az UNICEF licensz termékek megvásárlásával vevőink is hozzájárulnak ezen törekvések megvalósulásához.

 

onallo-licensz-(1)Célunk, hogy lépést tartsunk a legújabb trendekkel és vevői igényekkel, ezért számos önálló licensz partnerrel kötünk megállapodást.

 

utoljakep

 

 

 

Share