Legötletesebb névnapi, szülinapi ajándékok!

Névre szóló ajándéktárgyaink közül a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek találtok kedves meglepetést.

Lányoknak és fiúknak vidám, színes műanyag poharakat (Én nevem, én poharam kollekció). Saját neves bögrécskéből sokkal jobban esik a reggeli kakaó, vagy a nyári hűsítő szörp is.

Mintás tortagyertyáinkat előre összekészített szettekben vagy betűnként is megvásárolhatjátok, így bármilyen különleges nevet, vagy becenevet ki tudtok rakni könnyedén. Gyertyákból számokat és jópofa emojikat, többféle színű lufit, csillagot is választhattok hozzá.

Varázslatos Mesekönyveinkben mindenki lehet főszereplő! A könyvek főhőse segít az egyszarvún, vagy a bajba jutott varázslón. A könyvek nagy betűkkel és gyerekkézbe tervezett mérettel készültek, színező lapokkal, amit a külön kapható unikornisos, vagy varázsló pálcás zsírkréta szettel kiszínezhetnek a gyerekek. Ha nem találtok gyermeketek nevével készült könyvet, ne keseredjetek el, hiszen készítettünk “bianco” könyvecskéket is, vagyis ahol kihagytuk a kis főszereplő nevét, és beírhatjátok akár a becenevét, akár különleges keresztnevét a mesekönyvbe.

Nagyfiúknak ajánljuk Top Pasik fémből készült praktikus bögréinket. Nem törékeny, nagyon vagány, és egy kis karabínert a fülére pattintva akár a túrák királya is lehet tulajdonosa, hiszen a hátizsákra akasztva mindig kéznél lesz! Nincs eldobált műanyag-, vagy papírpohár!

Termékeinket megvásárolhatjátok:

🚗 Varázslatos Mesekönyvek és zsírkréták:
🛒Interspar, Müller és Pirex üzleteiben
✈️Én nevem, Én poharam:
🛒Interspar és Müller üzleteiben
Top Pasik fém bögréinket azonnal megvásárolhatod itt:
vagy keresd az Interspar üzleteiben! 🛒
Share