Kerti parti tanácsok

A kerti partik a nyár egyik legjobb eseményei, azonban akadnak apróságok amikre nem árt odafigyelni, ha mi vagyunk a házigazdák.


Kert dekoráció
A nyári bulik dekorációjának elkészítése pofon egyszerű, ha ízléssel tesszük a siker garantált.
A romantikus hangulat megteremtéséhez csak egy tucat virágra és gyertyára lesz szükségünk. A vízparti partik esetében különféle mintával ellátott girland lehet a legegyszerűbb megoldás. Elővehetjük akár a karácsonyi izzósort és feldíszíthetjük vele a kertet, sőt befőttesüvegekből mécsestartókat gyárthatunk.

Pohár dekoráció
Tegyük izgalmasabbá és bohókásabbá a poharakat pár egyperces trükk segítségével, ami fantasztikus hangulatot képes kelteni. Készítsünk pillangókat a szívószálra, vagy esernyőket a nyársak végére, de akár muffin papírból virágokat is készíthetünk

Hideg innivaló
Hogy ne kelljen állandóan a konyhába menni egy kis frissítőért a jégkockával teli vödör vagy dézsa remek megoldásnak bizonyulhat, sőt még mutatósak is. Az elegánsabb partikon célszerű egy nagyobb üvegedényt feltölteni jégkockával.

Egyéb trükkök
Sajnos ami igazán megkeserítheti a jónak induló bulit az a rovarok, főként a szúnyogok. A barkácsüzletekben és hipermarketekben kapható rovarűzős kerti fáklyák nemcsak díszvilágításnak jók. A szél miatt repülő papírtányérok és szalvéták kiváló ellenszere lehet pár szép kő, melyeket mókásan ,,tálalunk”. Az asztalterítő helyben maradásáért pedig igen egyszerű trükköt, egy nehezéket vessünk be.

Share