Hozzávalók:
35 dkg liszt
1 teáskanál só
1 kávéskanál darált szerecsendió
35 dkg margarin
22 dkg kristálycukor
22 dkg barna cukor
22 dkg apróra vágott vegyes gyümölcs
22 dkg alma
4 evőkanál konyak
3 tojás
0,15 l tej
17 dkg mandula
fél teáskanál fahéj
fél teáskanál gyömbér
35 dkg kenyérmorzsa
30 dkg mazsola, mogyoró és cseresznye
narancs és citromhéj.
Elkészítés: Egy nagy tálba összekeverjük az összes száraz hozzávalót. A tojást, konyakot és a reszelt héjakat összekeverjük, majd hozzáadjuk a száraz anyaghoz. Miután ez megvan, annyi tejet adjunk hozzá, hogy a kanálról éppen csak puhán leessen. Három lábos vizet felteszünk forralni. Veszünk három különböző méretű puding formát és kikenjük zsírral. A kikevert masszát betöltjük az előkészített formákba, ezután a formákat befedjük alufóliával. A formákat behelyezzük a vízzel teli lábosokba és kigőzöljük. A kisebb formát kevesebb ideig, míg a nagy formát többet főzzük. Amikor a pudingok megfőttek hagyjuk kihűlni őket. Hűvös helyre tároljuk. A tálalás előtt újra ki kell gőzölni a pudingokat.
Tálaláskor vaníliakrémmel, rummal kevert vajjal tálalhatjuk. Tetejére rumos cseresznyét és tejszínhabot is rakhatunk.