Karácsonyi lapküldés

Ugye Ön is minden évben elhatározza, hogy jövő karácsonykor meglepi szeretteit, ismerőseit egy személyes üdvözlettel és azt nem hagyja az utolsó pillanatra?

talaljnak-egymasraMost még semmi sem késő! Néhány praktikus tanáccsal szeretnénk megkönnyíteni a karácsonyi készülődés időszakát, hogy idén Ön is kedves figyelmességgel örvendeztethesse meg ismerőseit a személytelen és unalmas sms és e-mail üzenetek világában.

  • Az első lépés, hogy egy lapra írja össze azoknak a listáját, akiknek szívesen küldene karácsonyi és újévi üdvözletet.
  • Ezután kezdje el összegyűjteni az illetők postacímét. Akié nincs még meg, azt elkérheti rokontól, baráttól, a következő látogatás alkalmával feljegyezheti magának, de egy sms-ben, vagy telefonhívás során meg is kérdezheti az illetőtől nyugodtan. Nem fog megsértődni és boldog lesz, amikor a karácsonyi üdvözlőlapot a kezében tartja majd. Gondoljon arra, hogy jövőre már mennyivel egyszerűbb lesz a lista összeállítása!
  • De az is lehet, hogy nem kell feltétlenül mindenkinek postázni a lapot, van, akinek személyesen, vagy a postaládájába bedobva is átadható az üdvözlet – pl. szomszéd, tanár, orvos, fodrász stb.
  • Az üzletekben, vagy webáruházunkban számtalan karácsonyi lapunk közül tud választani olyat, amely a címzetthez leginkább illik, vagy Önnek tetszik. Személyesebbé teheti üdvözletét néhány kedves sorral, mellékelt fotóval, gyerek rajzzal, vagy a boríték egyedi díszítésével.
  • A lapok postázását érdemes legalább két héttel karácsony előtt elintézni, így biztosan elkerülhető a sorban állás és kapkodás. Már most írja be naptárába, el ne felejtse!”
Share