Horoszkóp

Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Láss bele a jövőbe, ismerd meg csillagjegyed jellemző tulajdonságait! Részletes horoszkópot találsz minden csillagjegyre vonatkozóan, szerelemről, egészségről és pénzről!

Köszöntsd a születésnapos ünnepeltet a csillagjegyét bemutató horoszkópos üdvözlőlappal, melyet megtalálsz partnereinknél.

Személyiség: A Vízöntő jegy szülötte rendkívül sokoldalú. Szereti az embereket, nyílt és őszinte. A barátság kiemelkedően fontos szerepet játszik az életében, minél többen szeretik őt, annál jobban érzi magát. Segítőkész és mindig lehet rá számítani a bajban. A levegő-elem intellektuális, szellemi és művészi érdeklődést és tehetséget ad, de ennek tudható be az optimista életfelfogás, a sokoldalúság, a változatosság és az újdonságok iránti szeretet. Függetlenség iránti vágya erős, ezért a hierarchiát nem szereti, a korlátokat nem tűri, csupán saját elvárásainak szeret eleget tenni.

Munka: A Vízöntőnek ötletessége és kreativitása kibontakoztatásához szüksége van egy olyan munkahelyre, ahol ehhez adottak a feltételek. Ezenkívül lényeges, hogy emberek között lehessen. E jegy szülöttei közül sok feltaláló kerül ki, de gyakran választanak művészeti pályát is, jó írók, festők, szobrászok, színészek és táncművészek kerülnek ki soraikból.

Szerelem: A hagyományok, a társadalmi szokások nem lényegesek számára. Partnerkapcsolataiban is igényli a különlegességet, nehezen viseli a hétköznapiságot. A szerelemben és a házasságban is fontos számára a barátság. Mélyen tud szeretni, és a szilárd jegyek hűsége jellemző rá.


Személyiség: A Halak jegy szülötte csupa szív ember. Ő a legjobb barát, aki sohasem hagy cserben senkit. Zárkózottság, visszahúzódásra való hajlam jellemzi, ami bizonyos misztikumot kölcsönöz a Halak-ember egyéniségének. Kedves, szelíd, bájos, de hangulata változékony, ami megfelel kettős természetének. Szeret elmerülni belső álomvilágában, ennek eredménye nem mindennapos kreativitás, színes képzelőerő. A Halak-szülött tudja leginkább elviselni a veszteségeket.

Munka: Mindenképpen olyan állás való neki, ahol magasröptű, elvont gondolatait hasznosítani tudja. A világ legjobb írói, költői, képzőművészei, táncosai közül sokan a Halak jegyében születtek. Hajlamos önmaga feláldozására, a másokért végzett odaadó, önzetlen szolgálatra. Ezért jellemző az orvosi, pszichológusi, betegápolói hivatás, amely mély együttérzést kíván.

Szerelem: A szerelem egyik pillanatról a másikra találja el őt. Bár szereti a magányt, azért szüksége van egy társra, aki megértést és szeretetet nyújt. Általában kedvességével és önzetlenségével nagy hatást gyakorol mindenkire, így sok hódolója akad. Általában erősebb partnert igényel.


 Személyiség: A Kos jegyű emberre általában igaz, hogy őszinte, nyílt és szeretetre éhes. Rendkívül ambiciózus, keresi a kihívásokat, szeret az élet valamely területén versenyezni másokkal. Ha sikerül elérnie a célját, akkor büszkeség tölti el, de általában az sem szegi kedvét, ha elbukik. Lobbanékony természete és túlfejlett igazságérzete miatt keveredik parázs vitákba. A Kos nagylelkű ember, aki hamar elfelejti sérelmeit. Segítőkész, szeretteinek minden helyzetben segít, mellettük áll, ha szükségük van rá. Kapcsolataiban általában ő a domináns fél.

Hivatás: Ő a tipikus főnök, szervezésre, vezetésre termett. Óriási a munkabírása, a rövidtávú feladatok elvégzésére kiválóan alkalmas, a hosszan tartó feladatokhoz azonban sokszor nincs türelme. Elsősorban azokat a feladatokat részesíti előnyben, amelyek több-kevesebb önállóságot tételeznek fel. A Kos szeret szabadúszóként dolgozni.

Szerelem: Szerelem nélkül nem képes élni, mindig kell, hogy legyen mellette egy társ, aki mellett biztonságban érzi magát, aki szereti és odafigyel rá. Akár nő, akár férfi, a legfontosabb számára, hogy partnere elismerje őt. A Kost szeretetéhsége miatt könnyű meghódítani, de szabadságvágya miatt könnyű elveszíteni is.


Személyiség: A Bika föld-jegy lévén megbízható és anyagias. Legnagyobb erénye állhatatosságában rejlik. Elszántan halad az útján, legyőz minden akadályt. A Bika-személyiség kulcsszava a biztonság, mind anyagi, mind érzelmi téren. A Bikát érzéki természete fogékonnyá teszi az élet örömeire. Alapelve: lassan járj, tovább érsz. Semmihez sem kezd alapos körültekintés nélkül, és amibe belefog, azt be is fejezi. Humora, természetes életvidámsága kellemes emberré teszi.

Munka: Szeret dolgozni és van türelme, kitartása bármilyen munka elvégzéséhez. Szorgalmas és megbízható munkaerő. A Bika általában jó vezető. A természethez való vonzódása miatt sokszor találkozunk Bikákkal az olyan mesterségekben, amelyek kapcsolatban állnak a földdel, a növényzettel és az állatvilággal: állatorvosok, állattenyésztők, gazdálkodók. Mivel a Bikák jó kedélyű, vidám emberek, nem csoda, hogy megtalálhatók a vendéglátó- és szállodaiparban is. Jó formaérzékkel rendelkeznek és megbízhatók, ezért szép számmal akadnak köztük építészek,  épületfestők, ácsok.

Szerelem: A Bika korán érik és hamar szerelembe esik. A hűséget komolyan veszi, és másoktól is elvárja. Birtoklási vágya meglehetősen féltékennyé teszi. A nyugalom, a család nála az első helyen áll.


Személyiség: Az Ikrek-jegyű emberre a pezsgés, a kifogyhatatlan energia birtoklása jellemző. Egyáltalán nem otthonülő típus, épp ellenkezőleg. Életeleme a változatosság, rendkívül mozgékony, kíváncsi és tanulékony, az unalomtól elkedvetlenedik. Nagyon szeret utazni és világot látni. Vitás helyzetekben ő a biztos nyerő, a legkeményebb ellenfélnek is bebizonyítja, hogy a fehér valójában fekete. Nagyon szeret beszélni, és társaságban lenni. Intenzíven kihasznál minden pillanatot. Szellemi frissessége általában lenyűgöző.

Munka: Az ideális munkahely számára az, ahol a munkavégzés helye és ideje rugalmas, ahol nem unatkozik, sokoldalúságát kamatoztathatja. Jó író, újságíró, riporter lehet. Csábítja a média világa, és itt minden nehézség nélkül meg is állja a helyét. A legegyszerűbb élethelyzetet is képes szellemesen elmesélni vagy leírni. Remek szónok, ezért politikai, előadói, tolmácsi pályán is kitűnően megállja a helyét.

Szerelem: Szerelmi élete kalandos, változatos, semmiképp sem unalmas. Az újdonságot keresi, s kíváncsisága az, ami folyton űzi. Kizárólag intellektuális párkapcsolatban érzi jól magát. Legyen férfi vagy nő, légies megjelenésével, könnyed humorával mindenkit elvarázsol.


Személyiség: A Rák az érzékenység és a rokonszenv megtestesítője. Az összes jegy közül rá a legjellemzőbb az otthon biztonságának megteremtésére való törekvés. A Rák nagyon összetett személyiség, állandó hangulatváltozása miatt nehéz megérteni őt. Születésénél fogva gondoskodó védelmező természetű. Büszke az eredetére, múltjára. A Rák, mivel nagyon érzékeny – és óvatos -, lehetetlen becsapni.

Hivatás: Ő az egyik legszolgálatkészebb munkaerő. Alkalmazkodóképessége biztosítja, hogy jól beilleszkedjen munkahelye közösségébe. Előnyösen hasznosíthatja megérző, együtt érző képességét, segítő, emberbaráti lelkületét, gyakori közöttük az óvónő, tanítónő. Sok Rák tanul történelmet, archeológiát, múzeumban vagy könyvtárban is dolgozhatnak.

Szerelem: Nagyon fontos számára a család, a harmónia. Tartós párkapcsolatban, hosszú, biztonságos házasságban él, a futó kapcsolatokat nem neki találták ki.  Gyengéd, érzelmes, fantáziadús, romantikus programokat szervez, kiteszi a szívét a szerelméért. Hűséges, odaadó társakká válnak, csak tudni kell őket helyesen megközelíteni.


Személyiség: Az Oroszlánokra általában jellemző az őszinteség és a nyíltság. Nagy önbizalommal és akaraterővel megáldott, ezért általában sikeres. Erős egyéniség, akiben bátor szív és sértődékeny lélek lakozik.Királyi megjelenése tekintélyt parancsol, ez pedig nemcsak a külsőségekben, hanem gesztusaiban, viselkedésében is megnyilvánul. Szereti a játékot, a szórakozást, a társasági életet, egyszóval szereti élvezni az életet. Akkor érzi magát a legjobban, ha a figyelem középpontjában lehet.

Munka: Azokban a munkakörökben érzi jól magát, amelyek lehetőséget adnak számára az önmegvalósításra, ahol a maga ura lehet, és önálló döntéseket hozhat. Jó szervező, dinamikus, hatékony és vállalkozó kedvű. Szüksége van “közönségre”, talán ezért is található sok Oroszlán-szülött a színészek között.

Szerelem: Az Oroszlán szeret flörtölni, mindig keresi az újat. Hatalmas szíve van, tüzes, temperamentumos és játékos. Érzelmileg és anyagilag is bőkezű, társának mindent megad mindaddig, amíg szeretetet, megbecsülést és csodálatot kap cserébe.


Személyiség: A Szűz kitűnő szellemi képességekkel rendelkezik. Jó az emlékezőtehetsége, a tapasztaltakat, tanultakat nem felejti el. Alapvetően rendes, sőt pedáns. Nagy gondot fordít otthona tisztaságára, ez néha rend- és tisztaságmániává fokozódhat. Erős az önfegyelme, ha valamibe belekezd, azt többnyire végig is csinálja.  Meglehetősen gyakorlatias beállítottságú. Mindig állja a szavát, megbízható partner, az erkölcsi normákat tiszteletben tartja.

Munka: Megelégedést, sőt boldogságot talál a munkában. Azokon a területeken érvényesül leginkább, ahol a pontosság, az alaposság, a rendszerzés szükséges. Fő jellegzetessége az aprólékosság. Leginkább neki valók a kritikusi, könyvelői, kutatói, orvosi, ápolónői, tanári, foglalkozások.

Szerelem: A Szűz a szerelemben is kissé hűvös és tartózkodó. Inkább parázs, mint lobogó tűz. Nem ő a lánglelkű szerelmes, de egy tüzes partner felébresztheti a szenvedélyét. Alapvetően óvatos a kapcsolataiban, sőt kezdetben kifejezetten bizalmatlan, így csak lassan lehet meghódítani a szívét.


Személyiség: A Mérleg jegy szülötte számára a legfontosabb a harmonikus légkör. Sokak számára szimpatikus, hiszen árad belőle a szeretet, a kedvesség. Fő tulajdonságai közé tartozik a báj, az elegancia, a választékosság. Jó a beszédkészsége, bár ritkán enged valakit olyan közel magához, hogy igazán mély dolgokról cseréljenek eszmét. Népszerű a társaságban, sok barátja van. Ő maga is élvezi a társaságot, főként azt, hogy a középpontban lehet.

Szerelem: Meglehetősen romantikus. Vonzó személyisége varázsával magához vonzza a másik nemet. Mint minden másban, itt is kiegyensúlyozottságra törekszik. Végső céljai között házasság vagy elkötelezett kapcsolat szerepel, de addig sem vesztegeti az időt: szórakozik és flörtöl.

Munka: Vonzódik a művészetekhez, jó az ízlése és a szépérzéke. Mindezt jól hasznosíthatja olyan hivatásokban, melyek a szépségiparhoz, a divathoz, a dekorációhoz kapcsolódnak, de emberekkel való foglalkozás esetén is nagy szükség van a Mérleg-tulajdonságokra.


Személyiség: A Skorpió jegy szülötte igen temperamentumos, rengeteg energia lakozik benne. Nagyon kreatív, szereti a kihívásokat, azokat a helyzeteket, amelyekben megmutathatja, mire is képes.  Soha semmit nem csinál fél szívvel, a végletek embere. Olyan, mint egy hatalmas, mély, hűvös és látszólag nyugodt óceán, melynek mélyében egy forrongó, bármikor kitörni kész vulkán rejlik. A Skorpió viselkedése általában tartózkodó, távolságtartó, e magatartás azonban csak védekezés, hisz könnyen sebezhető.

Munka: Képzelőereje határtalan, fontos számára az önmegvalósítás elérése. A rejtélyek megismerésének vágya a Skorpiónál intuitív képességekkel párosul, így aztán különös tehetsége van más emberek titkainak kifürkészéséhez. Hajlama, hogy rejtett dolgok után kutasson, arra ösztönzi, hogy tudományos felfedezéseket tegyen, de lélekbúvárnak vagy magánnyomozónak is kiválóan alkalmas.

Szerelem: Nem könnyű a bizalmába férkőzni, akinek azonban sikerül, ahhoz kitartóan ragaszkodik. Birtoklási vágya erős, hajlamos a féltékenységre, érzelmei hevesek, így nem csoda, hogy kapcsolatai többnyire viharosak. Általában elég későn, de mégis megtalálja élete párját.


Személyiség: A Nyilas jegy szülötte rendkívül színes egyéniség. Egyfelől fontos számára az élet élvezete, másfelől viszont bezárkózik a saját kis világába és elmélkedik az élet nagy dolgain. Nyitott az újdonságokra, izgatja az ismeretlen, vonzza a szabadság és a kötetlenség. Az utazás, a felfedezés, a megismerés vágya vezérli. Remek a humorérzéke és a kommunikációs készsége, ezért aztán a társaság kedvence. Aktív személyiség, fontos számára az önkifejezés. Idealista, érdekli a vallás és a filozófia.

Munka: Munkahelyén éppolyan lelkesen és optimistán végzi el a rá bízott feladatot, mint a magánéletben. Vezető beosztásra törekszik, de főnökként jóindulatú, segítőkész és megértő. Leginkább az igazsággal, joggal, filozófiával, etikával, hittel és szociális kérdésekkel kapcsolatos hivatások felelnek meg az egyéniségének.

Szerelem: Odaadó és ragaszkodó, ám szabadságvágya is igen erős, ezért párja jól teszi, ha “hosszú pórázra” engedi. Fontos számára, hogy feltétel nélkül megbízzanak benne. Nagyon érzelemdús és lelkes, hamar lángra gyúl. Ahhoz vonzódik, aki együtt tud vele szárnyalni, ugyanakkor szilárd támasza, biztos háttere is egyben.


Személyiség: Az aktivitás, az erős becsvágy, a vezetni akarás jellemzi. Földjegyként viszont lassúság, céltudatosság, kitartás tapasztalhatónála. Mindenben otthon van, ami praktikus. Józan esze nem engedi a túlzott lángolást, inkább reális és racionális. Legnagyobb erényei a tárgyilagosság, a megvesztegethetetlenség, a  becsületesség és az igazságérzet. Önuralma is példátlan, rendkívül fegyelmezett, érzelemkitöréseit kordában tartja.

Munka: A Bak nagyon jó munkaerőnek számít, megbízható, kötelességtudó, türelmes, gyakorlatias és szorgalmas. Sok Bak-embernek adnak munkát a különböző hivatalok, ahol józan, elfogulatlan állásfoglalásra van szükség. A Bak-kutatók pedig eredményesen tevékenykednek a tudomány bármely ágában, ahol nagy anyagmennyiséget kell feldolgozni, rendszerezni, nyilvántartani.

Szerelem: Általában a hosszabb távú kapcsolatokat részesíti előnyben, mivel vágyik az érzelmi biztonságra. Nagyon mély érzésű, mégsem képes kimutatni vonzalmát. Meglehetősen tartózkodó és zárkózott.


 

Share