Házassági évforduló

Fejezze ki gratulációját házassági évfordulóra üdvözlőlappal!

A házassági évforduló megfelelő alkalom arra, hogy köszönetet mondjunk párunknak az együtt töltött szép napokért, vagy megünnepeljük szeretteink egymás iránti elkötelezett szerelmét. Ehhez nyújtanak segítséget alkalomhoz illő idézettel ellátott üdvözlőlapjaink, melyekkel egy kedves és figyelmes gesztust tehetünk a szeretett személy felé. Kínálatunkban megtalálhatók a 25. és az 50. házassági évfordulóra szóló lapok is.

 

Évfordulóra szóló köszöntők

Eljött az ideje, hogy megünnepeljük egy szívünkhöz közel álló pár házassági évfordulóját. Lehetnek ők a szüleink, nagyszüleink, gyermekkori barátaink vagy akár mi magunk. Bárki is legyen az ünnepelt, különleges köszöntő jár neki a nagy napon. Íme, egy kis segítség, hogy könnyebben megtaláljuk az alkalomhoz illő szavakat:


„Ma két csodálatos embert ünneplünk, akik egy nagyszerű párost alkotnak!”


„Emeljük poharunkat, arra a napra, amikor kimondtátok az Igent;mindarra, mit együtt megéltetek, és amit még együtt megéltek;a szeretetre és vidámságra, mely megtölti mindennapjaitokat!Emeljük poharunkat az évfordulótokra és rátok!”


„A mai nap megfelelő alkalom arra, hogy megünnepeljük ezt a különleges szerelmet, amelyet két ember nap mint nap ápol és óv.Nagyszerű alaklom ez arra, hogy sok boldogságot kívánjunk az elkövetkezendő évekhez!”


„A mai nap az ünnep napja, nem csak a szerelem, hanem a hosszan tartó szerelem ünnepének napja, amely kiállta az idő próbáját és megerősödött az évek során. Kívánom, hogy éljétek át újból azt az érzést, amely összekapcsolta szíveteket és életeteket!”


„Köszönöm Neked, hogy megosztod velem az életed. Köszönöm, hogy fogod a kezemet. Köszönöm, hogy melletted nem kopott meg a szerelem, és köszönöm, hogy most már mindig velem leszel!”


 

Share