Gyereknapi ajánlataink kicsiknek

Legszuperebb nap a gyereknap! Amikor minden a kicsik körül forog! Fiú vagy lány? Kicsi vagy nagyobb már? Mindenkinek tudunk meglepetést ajánlani kínálatunkból! Nézzetek körül!

Mindenkinek KELL egy puha bundás, ölelgethető kisbarát, akit meg lehet szorítani az esti sötétben, aki szívesen hintázik kisgazdájával. Sőt! Azt se bánja, ha órákig hintáztatják, vagy éppen iskolásdit játszanak vele! 🐻 Pólócskáján kedves, személyre szóló felirattal. (az ingecske külön kapható termék) Kaphatóak az Interspar és a Müller üzleteiben.
Praktikus ajándékot szeretnél, ami jókedvre deríti gyermekedet, és könnyebb a reggeli készülődés is? Ügyes kezecskékre tervezett, saját neves bögrécskéből sokkal jobban esik a reggeli kakaó, vagy a nyári hűsítő szörp is! 🥤 Én nevem, én poharam termékeinket keressétek az Interspar és a Müller üzleteiben.

Kézfertőtlenítőinkkel akkor is ott lehetsz gyermeked mellett, és vigyázhatsz rá, amikor éppen az iskolában ül, vagy utazik a buszon. Kézfertőtlenítőnk elfér az esőkabát vagy a farmernaci zsebében, az iskolatáskában, a tolltartóban, egyszóval: mindig kéznél van‼️ Háromféle kellemes illatban, vicces vagy kedves feliratokkal most kedvezményes – 795,-Ft-os‼ áron kaphatóak a Müller üzleteiben.🎊
🐷A takarékoskodást, gyűjtögetést nem lehet elég korán kezdeni! 💵💴💰Klasszikus malacpersely, új köntösben, különböző feliratokkal. A malacka orrát lecsavarva jutunk hozzá a megtakarításhoz. Új telefonra, csokira vagy kütyükre, a Malackában szépen gyarapodik a zsebpénz!
Feliratos malacperselyeinket keressétek az Interspar üzleteiben!
Apró, kiegészítő ajándékként ajánljuk Kis Kedvencem termékeinket. Névre szóló cipzár barát: kabát, tolltartó, uzsonnás táska vagy hátizsák cipzárjára felcsatolható, mókás kis figurák, saját névvel, így nem lehet eltéveszteni, kihez is tartozik.
Kis Kedvencem termékeinket keressétek az Auchan és az Interspar üzleteiben, a Cardex állványokon.
Light and Go: világító kulcstartók🔦🗝
Névre szóló kedves apróság, vidám színekben!
Keressétek az Auchan és az Interspar üzleteiben, a Cardex állványokon.

 

Minden gyerek álma egy saját, névre szóló mesekönyv, ahol ő lehet a főszereplő‼ Hősként megmentheti az Egyszarvút 🦄vagy segítséget nyújthat a Varázslóknak🧙. Kétféle kedves történetből választhattok, fiús és lányos kivitelben. Külön kapható a történetekhez passzoló unikornis- és varázspálca alakú zsírkréta, amivel kiszínezhetik a gyerekek a könyvek utolsó oldalait.📔 Kaphatóak az Interspar, a Müller és a Pirex üzleteiben.

 

Share