Dísztasak választék

Folyamatosan frissítjük, változtatjuk dísztasak kínálatunkat, így az évszakoknak és trendeknek megfelelő kínálatot tudjuk biztosítani vevőink számára.

Változatos méret és forma választék jellemzi kínálatunkat, ahol a normál kivitelű tasakok mellett igyekszünk termékeink egy részét extra kiegészítőkkel még különlegesebbé tenni. Ilyenek a zsinór, vagy szalag fül, a natúr papír, az arany és ezüst fóliázás.

 

Tasak-vegyes2

Tematikus tasakok

A Cardex jelentette meg először a magyar piacon a tematikus dísztasakokat, melyek kínálatában megtalálhatóak például a könyves, boros, édességes csomagolók. A táskák megfelelő osztályokon való kihelyezése még egyszerűbbé teszi a vásárlást.

italos

Italok ajándékozásához

Változatos szín- és formavilág jellemzi széles italos tasak választékunkat, melyben mindenki megtalálja az ital típushoz és alkalomhoz leginkább megfelelő csomagolást. Boros tasak kollekciónkban megtalálhatók a hagyományos, exkluzív, és humoros dizájnok is, pezsgő, pálinka, konyak, whisky csomagolásához pedig speciális díszítésű tasakokat kínálunk. A születésnapi, magyaros, nőies, férfias mintájú tasakok tökéletes kísérői bármiféle ajándékba szánt italnak. A pálinkás üvegek méretéhez igazodó egyedi tasakok nagy népszerűségnek örvendenek a piacon.

KONYV
csokistasakok

Könyvajándékhoz

A könyvajándékok ízléses köntösben történő átadását megkönnyíti a könyves tasak. A dizájnok között megtalálható a természetes hatású, divatos dísztasak és a fóliával díszített, elegáns stílusú is.

Édességekhez

Az édességek, bonbonok ajándékozásához is kínálunk alkalmas csomagolást modern és elegáns stílusban.

parfumos-tasak szulin tasak

Illatszerekhez

Tervezünk olyan dísztasakokat, melyeket kifejezetten az ajándékba szánt parfümök és illatszerek csomagolásához ajánlunk. Ezekre jellemző a pasztell színvilág, a virágos, vagy keleties formavilág, a harmonikus megjelenés.

SZÜLETÉSNAPra

Egy születésnapi tortával vagy gyertyákkal díszített tasak elengedhetetlen kelléke az igazán stílusos szülinapi ajándékozásnak. A kiváló minőségű tasakokat színben illeszkedő zsinór-, vagy szalagfül teszi teljessé.

tasak-meretek
Share