Celebration díszcsomagolás

csomagolás-hangulat1Az ajándékozást teljessé, az ünnepi alkalmat pedig emlékezetessé tehetjük az alkalomhoz illő díszcsomagolás kiválasztásával.

 

 

Ma már az odafigyelés jele, hogy olyan díszcsomagolást válasszunk, amely nem csak divatos és modern, hanem megfelel a megajándékozott életkorának, nemének, stílusának.

Dísztasak kínálatunkban megtalálhatók az évszakoknak megfelelő színek mellett a férfiaknak és nőknek tervezett minták, fiatalos dizájnok, gyerekeknek való – de életkortól függően eltérő karaktereket ábrázoló tasakok.

A díszcsomagolók kínálatának kialakítása során elsődleges szempont a széles választék létrehozása, hogy mind a nőknek és férfiaknak, mind a fiataloknak és időseknek szánt ajándékokhoz ki tudjuk választani a megfelelő díszcsomagolást.

Díszdobozaink egyszerű, de mégis elegáns, dekoratív megoldást nyújtanak az ajándékok csomagolásához.

A díszcsomagolás teljessé tételéhez számos masnit, kötözőt, szalagot kínálunk, melyek színben harmonizálnak a csomagolópapírokkal.

 

nőknek

Hölgyek számára készült összeállításunkban elsősorban a virágos motívumok jelennek meg. A színvilágra vagy az élénk, vidám, vagy pedig a pasztell színek jellemzőek.

noi

Férfiaknak

Az uraknak tervezett díszcsomagolókat a geometrikus formák és férfias színek jellemzik, melyek bármely korosztály számára szánt ajándéknak tökéletes kiegészítői lehetnek.

férfi

 

Gyerekeknek

A gyerekek körében világszerte népszerű figurákkal és látványos motívumokkal díszített csomagolók még különlegesebb. varázsolják az ajándékozás örömteli pillanatait. A vidám színvilágú termékek között minden kisgyerek megtalálhatja kedvenceit.

gyerek

 

 

celeb_uj

Ha a dísztasak, csomagoló és az üdvözlőlap harmonizál egymással, az a rendkívüli figyelmesség jele. Szeretnénk vevőinknek megkönnyíteni a tökéletes díszcsomagolás összeállítását, ezért alakítottuk ki a Celebration márkanevet és látjuk el termékeinket egységes arculattal a normál és az exkluzív kategóriában is.

Dísztasak-brand-címke2 Dísztasak-brand-címke1 Díszcsomagoló-brand-címke2 Díszcsomagoló-brand-címke1 Díszdoboz-brand-címke2 Díszdoboz-brand-címke1

 

 

ÜZletfotók

üzlet
Share