Köszöntjük az édeasapákat, a nagypapákat, a nevelőapákat, apukat, papákat, apucikat, faterokat!

Köszöntsd fel apukádat vasárnap reggel egy kedves meglepetéssel! Válaszd ki az apák napjára készült termékeink közül azt, amelyik a legjobban illik édesapádhoz! A férfiak imádják a praktikus ajándékokat. Ha termékeink közül választasz, minden nap eszébe jutsz majd apukádnak, nagypapádnak, ha iszik egy finom kávét, vagy elkészíti a vasárnapi bogrács hozzávalóit. Imád főzni? Akkor gyakran használja majd a bambuszból készült vágódeszkát. Mi a kedvenc hobbija? Horgászik? Megőrül a motorokért? Vagy a foci szerelmese? A vasalótól a repülőgépig mindent megjavít egy perc alatt? Erdők-mezők titkos ösvényeinek ismerője, nagy túrázó, világjáró? Vagy egyszerűen csak tökéletes, mert Ő a TE apukád? Megérdemli, hogy legalább egy nap az évben hivatalosan is legyen egy napja, amikor kényeztethetjük. Top Pasik fém bögréinket bárhova magával viheti, a tó partjára vagy a hátizsákra karabínerezve.

 

Ne feledkezzetek meg a nagypapákról sem! Papánál mindent lehet! Ha kertes házban lakik, ott még a falat is lehet slaggal locsolni! Papával ezermesterkedni, fúrni-faragni nagyszerű! És mennyi régi történetet ismer! Persze lehet, hogy már százezerszer hallottad őket, de olyan jó, amikor csillogó szemmel újra elmeséli! A Cardexnél rájuk is gondoltunk, és persze rád is, hogy könnyebben találj neki megfelelő ajándékot.

Irodában dolgozik apukád? Nekik ajánljuk kedves felirattal ellátott Black and Gold elegáns tollainkat. A kollégák csodálkoznak majd, miért mosolyog mindig, amikor alá kell írnia valamit. Te fogsz az eszébe jutni. És az a júniusi vasárnap reggel, amikor meglepted a kedvenc tollával.

 

Köszöntjük mi is az édesapákat, az apukákat, a nevelőszülőket, a nagypapákat, és a dédnagypapákat!

Share