Ajándékötlet, amivel nem csupán a felszínt kapargatod?!

 

Bizonyára te is észrevetted már, hogy anyák napja előtt jó néhányan kutyaszorítóban érzik magukat.
Gondolkodnak, gondolkodnak, de olyan sok mindenre nem jutnak.


Újabb „kötelező nap”, amire illik valami frappánsat kitalálni. Talán neked is ismerős az érzés. Mutatok egy igazán egyedi, trendi, a többi ajándékot orrhosszal verő és kényelmesen rendelhető ajándékötletet, ha dunsztod sincs, hogy idén jobbról vagy balról közelítsd a témát.
Közeleg az Anyák napja. Ajándék. Valamit venni kell.
Talán ideáig eljutottál te is.
Anyunak, mamának, keresztanyunak, akik képesek a “régi szép időkön”, “azokon a 80-as éveken órákig nosztalgiázni…Neked sokszor fogalmad sincs miről beszélnek, amikor az a téma, hogy “bezzeg anno a zöldségesnél órákig kellett sorbanállni egy fél kiló banánért is…. “
Te ezt már nem érted.
Mert egy olyan világban élsz, amikor a Snapchat-en 1 perc alatt kitaláljátok a barátokkal, mit vegyetek az éppen aktuális szülinapra, 2 perc alatt meg is rendeled a neten.
Ha már vannak gyermekeid, az Anyák napja hallatán talán eszedbe jut az is, hogy vajon idén mivel lepnek meg? (reméled, egy szabadnappal….)
És akkor beléd hasít:…

Hoppá!
Ugyan te is anya vagy már, de azért a tiédről (a SAJÁT anyukádról, nagyidról, keresztanyudról) sem kellene megfeledkezni…
De az is lehet, hogy már jó ideje az angol teát iszogatod a ködös reggeleken… Vagy már évek óta hangos Guten Morgen-nel üdvözlöd a boltban a szomszédot, mert már rég óts nem otthon élsz. Hanem külföldön. Távol a családodtól. Az Anyutól, a Nagyitól, a Keresztanyutól. A világ másik felén…
Így még nehezebb a küldetés: anyák napi ajándék? Innen? Több száz vagy ezer kilométer távolságból?

Marad a Facebook. Vagy mégsem? Azért Anya Facebook oldalára egy hatalmas orgona csokrot posztolni mégsem annyira eredeti ötlet….
Igen, az anyák napja – teljes filmszakadás.
Pedig milyen jó lenne ha végre megtörténne az bizonyos “könnycseppet-a-szembe-csalós” “Köszönöm-ez-aztán-hatalmas-meglepetés-volt” típusú telefonhívás…

Nyugi, ezzel nem vagy egyedül…
Mi pontosan tudjuk, milyen frusztráló a sablonosság! Amikor a kevésbé minőségi ajándékok, amelyek megfojtják az anyák napja amúgy csodás perceit.
No, de mit szólnál, ha idén valami olyat adhatnál, amivel Édesanyádnak, Nagymamádnak Te is visszahoznád kicsit azt a nosztalgikus gyerekkort, amiről annyit beszélnek?

 

Amivel igazi szívet melengető pillanatokat, jó érzéseket okozhatsz nekik? Amit boldogan mutatnak majd a barátnőknek azzal, hogy “Ezt nézd, mit kaptam idén Anyák napjára a gyermekemtől!”
E-mailt küldeni és Facebookon ráírni bárkire is ma már nem nagy ördöngösség.
Bárki képes rá.

De IGAZI, kézbe vehető, és egyedi üzenetet hordozó PAPÍR képeslapot adni és kapni ma már olyan pillanat, amit akárki nem adhat meg anyudnak, a nagymamádnak vagy a keresztanyudnak. Csakis Te magad!
Ráadásul az egész csak pár kattintásba kerül! Az oldalunkon keresztül pillanatok alatt elkészítheted a SAJÁT, különleges képeslapodat, rajta az EGYEDI személyes üzeneteddel.
A szupergyors bankkártyás fizetésnek köszönhetően villámtempóban adhatod le a rendelésed, majd bátran hátra is dőlhetsz.

A többit mi intézzük helyetted!
A lapodat kinyomtatjuk, borítékoljuk, megcímezzük, majd postára is adjuk helyetted.
Neked már csak az ajándék okozta könnyfátyolos köszönömöket kell bezsebelned.

Ráadásul most 25%-os kedvezményt adunk a lapok árából!
Használd ezt a kuponkódot: ANYAKNAPJA2018

 

SZEMÉLYRE SZÓLÓ KÉPESLAP
  • Méret: 15,5 X 22 cm
  • Papír: fényes képeslapkarton
  • Borítékkal

ÍGY TEDD SZEMÉLYESSÉ A LAPODAT:
  • Töltsd fel a kedvenc fotódat ahol van erre lehetőség
  • Írd meg saját üzenetedet
  • Add meg a címzetteket

A TÖBBIT MI ELINTÉZZÜK HELYETTED:
  • 24 órán belül elkészítjük a képeslapodat
  • Elsőbbséggel postára adjuk
Share