Adatvédelem


Általánosságok

CARDEX-nek fontos a felhasználók személyes adatainak védelme és biztonsága. Ennek érdekében megalkottuk az alábbi előírásokat, melyek megfogalmazzák, hogy milyen információt gyűjtünk a felhasználókról, hogyan használjuk fel azt, milyen körülmények között adjuk át harmadik fél részére, és mik a felhasználók jogai adataik frissítésével és javításával kapcsolatban.

Az előírások hatásköre

Az előírások a CARDEX márkanévvel ellátott honlapokra vonatkoznak, de azokra nem, melyekhez elérést biztosítunk.

A felhasználókról összegyűjtött információ

Általános információt gyűjtünk a felhasználók szokásairól a honlap használatával kapcsolatban, mint pl. a látogatók száma, a látogatások gyakorisága, és a honlapon leggyakrabban látogatott helyekről. Ezek a statisztikák hasonlóak a televíziós nézettségi felmérésekhez, melyek kimutatják, hány ember választott egy bizonyos programot.

Ezeket az adatokat összesítve vizsgáljuk és nem egyéni szinten. Ezek az adatok segítenek megállapítani, hogy mely helyeket látogatják leginkább felhasználóink, lehetővé téve ezzel, hogy még jobbá tegyük ezeket a helyeket.

 

A felhasználóink látogatási szokásairól statisztikai értékelést tehetünk közzé hirdetőink és üzleti partnereink számára, akik így fejleszteni tudják szolgáltatásaikat. Ezek a statisztikai adatok nem tartalmaznak semmiféle személyes információt felhasználóinkról.

Elektromos üdvözlőlap küldése

Mikor a felhasználó elektromos üdvözlőlapot küld, összegyűjtjük felhasználó és címzettje e-mail címét, mely az üzenet továbbításához és a kézbesítésről szóló visszaigazolás megküldéséhez szükséges.

A címzett e-mail címét az üdvözlőlap küldésén kívül nem használjuk fel más célra. A küldő e-mail címét felhasználhatjuk, hogy felvegyük vele a kapcsolatot, amennyiben úgy dönt, hogy kéri a CARDEX hírleveleit.

Honlapunk személyesebbé tétele

Próbáljuk személyesebbé tenni honlapunkat felhasználóink számára úgy, hogy nyomon követjük az elküldött lapokat, hogy felhasználóink érdeklődésének megfelelő kínálatot tudjuk kialakítani. Megvizsgáljuk a felhasználóink honlap használatának szokásait is, hogy fejleszteni tudjuk a honlap dizájnját és megjelenését, és könnyebbé tegyük az eligazodást. Időszakosan közvéleménykutatást végzünk, hogy felmérjük felhasználóink mennyire érdeklődnek új termékeink és akcióink iránt, mi a véleményük a lapokról és a szolgáltatásokról.

 

A megszerzett információt a honlapunk fejlesztésére használjuk, vagy informálhatjuk a felhasználót a számára érdekes ajánlatainkról, termékeinkről.

 

Az elektromos üdvözlőlapok személyes adatainak védelme

A lapok küldését személyes levelezésnek tekintjük küldő és címzett között, és a címzetten kívül másnak nem fedjük fel a lap tartalmát, kivéve az alábbiakban leírt Kivételekben. Ez az előírás vonatkozik minden lapküldésre, beleértve a személyes üzeneteket. Általában nem ellenőrizzük vagy kontrolláljuk a lapok tartalmát. Néha azonban szükséges lehet az üzenetek megtekintésé a technikai feldolgozás vagy hálózatunk karbantartása során.

Kivételek

Fenntartjuk a jogot, hogy a személyes információt felfedjük harmadik félnek, amennyiben törvény írja elő, vagy úgy ítéljük meg az alábbi esetekben:

 

  • a jogi intézkedések úgy, mint házkutatási parancs, tanúbeidézés, bírósági határozat betartása érdekében
  • a cég jogai és tulajdona védelmében
  • zaklató, fenyegető üzenetekkel, hamis e-mail cím használattal kapcsolatos értesítések kivizsgálása során

 

A címzett tudomást szerezhet a küldő IP címéről az értesítő email fejlécében.

Bizonyos körülmények között a címzett, jogi szervek felfedhetik a kommunikáció forrását. A szolgáltatás igénybevételével felhasználó elfogadja az adatok feltárásának lehetőségét.

FacebookTwitterPinterestGoogle+Share