Anyák napi FB játékunk részletei

Frissítés: a játék lezárult, a nyerteseknek elküldtük a nyereményüket!
Köszönjük, hogy velünk játszottatok!

Látogass el a Cardex Facebook oldalára, és játssz velünk! Nem kell mást tenned, csak beírnod a játékra felhívó poszt alatt kommentben, hogy “bögrét” vagy “bevásárlótasakot” szeretnél ajándékozni anyukádnak, vagy nagymamádnak, és már csak a sorsolásra kell várnod! Ha a szerencse melléd szegődott, akkor megnyerheted ajándékcsomagjaink egyikét!

Figyelj! Külön posztban találod az édesanyáknak és a nagymamáknak szánt ajándékcsomagjaink játékát! Mind a két ajándék ötlet tetszik? Szeretnéd megduplázni az esélyeid, hogy nyerj? Írd be KÉT KÜLÖN kommentbe mind a két válasz lehetőséget! Az egyikbe, hogy “bögre”, küldd el, majd a másikba, hogy “bevásárlótáska”, kattints a küldésre, és máris kétszeres esélyed van arra, hogy a sorsolóprogram téged szemeljen ki nyertesként!

A játékokok között a következő nyereményeket sorsoljuk ki:

Édesanykáknak szóló Anyák napi játék poszt:

A játékosok között kétféle csomagot, 4-4 db-ot sorsolunk ki:
🌷1. csomag: Top Csajok CSODÁLATOS ANYA bögre, Angyali Gondolatok falidísszel, anyukáknak szóló kedves üzenettel: 4 DB
🌷2. csomag: Top Csajok, anyukáknak szóló feliratos kicipzárazható bevásárlótása és Illatgyertya: 4 DB

 

Nagymamáknak szóló Anyák napi játék poszt:

A játékosok között kisorsolunk kétféle csomagot, 4-4 db-ot:
🌷1. csomag: Top Csajok CSODÁLATOS NAGYMAMA bögre, Angyali Gondolatok falidísszel, nagymamáknak szóló kedves üzenettel: 4 DB
🌷2. csomag: Top Csajok Nagymamának szóló feliratos kicipzárazható bevásárlótása és egy Illatgyertya: 4 DB
Természetesen a tökéletes ajándékozáshoz MINDEN NYEREMÉNY!!! mellé egy gyönyörű ajándéktasakot és üdvözlőlapot is küldünk, így nektek már csak egy hatalmas ölelést kell hozzátennetek az ajándékokhoz🤗
A játék 2024.04.24-től 2023.04.29. éjfélig tart.
A sorsolást 2024. április 30-án, reggel 9 órakor tartjuk. A nyerteseket a játékot hirdető Facebook poszt alatt is kihirdetjük és felvesszük velük a kapcsolatot Messengeren keresztül. Hogy minél hamarabb eljusson hozzátok a nyeremény, kérünk benneteket, hogy figyeljétek Messenger üzeneteiteket és a játékra felhívó poszt alatti sorsolást!
A részletes játékszabályokat weboldalunkon, a “Játékszabályok” menüpont alatt találod.
Share