Céginformáció

Sikeres lépésekkel megtett, hosszú úton jutott el a Cardex odáig, hogy mára az ajándékozáshoz kapcsolódó termékek piacának megkerülhetetlen (vagy meghatározó) szereplője lett, miközben megtartotta vezető szerepét az üdvözlőlapok piacán.

Cardex-info-idovonal

Cégtörténet

A Cardex Kft. 1991-es megalakulása óta vezető szerepet tölt be a magyarországi üdvözlőlap-piacon. Cégünket a vásárlóink kezdetekben Ementhalosszal, a kis kék egérrel azonosították, mivel az ő humoros figurájával forradalmasítottuk a hazai képeslapküldési kultúrát. A piacon lévő rózsás, szegfűs és turisztikai lapok alternatívájaként kezdte cégünk forgalmazni a vidám, humoros képeslapokat, melyek egy új, fiatal generációt vontak be a képeslapküldés kultúrájába.

A világ elsőszámú üdvözlőlap-gyártójával, az amerikai Hallmark céggel kötött kizárólagos együttműködési szerződés a lapválaszték egyedülálló bővítését tette lehetővé, amelyet kihasználva megteremtettük az alkalmakhoz igazodó legszélesebb hazai üdvözlőlap-kínálatot.

Az ajándékozási kultúra a mindennapok részévé vált. Ezt felismerve alakítottuk ki díszcsomagoló kínálatunkat, melyben íves csomagolók, papír tasakok, díszdobozok, kötöző masnik és ajándékkísérő kártyák szerepelnek. E területen is az egyedi megjelenés kialakítása a cél, amely saját tervezésű designokkal kerül megvalósításra.

Az angol History and Heraldry céggel való együttműködésnek köszönhetően a személyes ajándéktárgyak piacán is megjelentünk, egyedi – névre szóló, vagy idézettel ellátott termékeinkkel.

Gyártó és termékfejlesztő kapacitásunkat kihasználva irodaszerek és naptárak gyártásával is foglalkozunk, évre-évre bővülő kínálatot biztosítunk. Az évek során számos multinacionális cég vált partnerünkké, akikkel az együttműködés folyamatos innovációra sarkallja cégünket.

Nagy örömünkre szolgált, mikor a Cardex név megszületésének 25. évfordulóján másodszor nyertük el a Superbrands díjat, mely úgy gondoljuk, hogy egyrészt az elmúlt években végzett munkát dicséri, másrészt azt mutatja, hogy jó úton haladunk a jövőbeni kihívások megválaszolásában is.

 


Üzletágaink

CX_MKL2 CX_Celebration CX_Gift2 CX_Office2 CX_Card2 CX_POD2

Cardex_alapelvek

Cardex_hitvallas


A Cardex cégcsoport

CX_B2B2

Termékeink ismertségének köszönhetően, egyre több cég és intézmény keresi különböző üzleti eseményekre, Karácsonyra és más alkalmakra is a Cardex sokszínű képeslapjait, dísztasakjait és egyéb termékeit. Ezért hoztuk létre a Cardex leányvállalatát a Brand and Logo Kft-t, ami a Business to Business (B2B) értékesítéssel foglalkozik.

www.brandandlogo.hu

 

CX_Crom2

Termékeink ismertségének köszönhetően, egyre több cég és intézmény keresi különböző üzleti eseményekre, Karácsonyra és más alkalmakra is a Cardex sokszínű képeslapjait, dísztasakjait és egyéb termékeit. Ezért hoztuk létre a Cardex leányvállalatát a Brand and Logo Kft-t, ami a Business to Business (B2B) értékesítéssel foglalkozik. További információk (link a „B2B” cikkre)

 

CX_Export2 A Cardex a következő országokba exportálja termékeit:
  • Csehország
  • Észtország
  • Finnország
  • Horvátország
  • Lengyelország
  • Lettország
  • Olaszország
  • Románia
  • Szerbia
  • Svédország
  • Szlovákia
  • Szlovénia
  • Törökország

 

 

terkep_lett
CX_CC2 Telephelyünkön működő márkaboltunkban Cash & Carry nagykereskedelmi vásárlásra is lehetőséget biztosítunk olyan független kereskedők részére, akik nem kívánnak teljes állványokat, termékkollekciókat megrendelni. Az üzletek képviselői itt saját maguk válogathatják össze azon termékeket, melyek boltjuk kínálatába leginkább illeszkednek. Nagykereskedelmi üzletünk elérhetőségeit itt találhatják (link „Kapcsolat” cikkre)

 

nyito_probakep

Share